کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
مشکل سربازی و اجازه خروج از کشور
بچه ها همین الان با پلیس گذرنامه فرودگاه امام (تلفن: 51001 )برای بچه هایی که سفارتشون ابوطبی هست صحبت می کردم
گفتند اگر مجوز خروج برای عراق/عربستان گرفته اید بلیطتون باید برای اون کشور باشه.
پرسیدم قصد برگشت به ایران رو ندارم و می خوام به امارات برم اگر قبل از رفتن ویزای امارات رو بگیرم و تو پاسم باشه حتی اگر بلطیمم برای عراق باشه برای خروج از کشور مشکلی پیش میاد؟
که ایشون فرمودند خیر می تونی بری عراق و بعد از عراق بری امارات.
و داشتن ویزای امارات تو پاست مانعی نداره اما بلیطتت باید به مقصد عراق باشه اگر برای امارات باشه چون پاست رو به مقصد عراق گرفته بودی و ماهم اینجا چک می کنیم بهت اجازه خروج نمی دیم تنها درصورتی که بلیط عراق رو تهیه کنی می تونی خارج بشی.
بفرمایید اینم از این دیگه چی مش خواید. Wink Smile

(2013-06-23 ساعت 13:01)sejz نوشته:  بله حتما نیاز به هم فکری داریم هممون با هم.. من هم گفتم واه پذیرش میخوام ولی گفتن الان دیگه نمیشه باید صبر کنی تا اصل مدرکت تا 7 ماه دیگه( این زوده زودشونه البته!!!) بیاد اونوقت درخواست بدی.. تا اونموقع هم که هنوز مشمولیم.. یا اینکه اصلن نمیدونستن پذیرش چیه.. یا نمیخواستن بدن.. نمیدونم حالا من دنبالشم از مراجع بالاتر از واحد اقدام کنم.. فقط اینو گفتم که دوستانی که ترم اخرن قبل از فراغت برن ریزنمرات بگیرن لاقل به مشکل من نخورن.. این دانشگاه ازاد هیچ ساز و کار مشخصی نداره!!!
اگر از طریق عراق رفتنی شدیم بهتره که از طریق همون سفارت ترکیه که راه ارتباطیش با عراق بهتره اقدام کنیم به نظر من .
بله درسته بنظرم حتی زمینی هم می شه از عراق رفت ترکیه.
بهرحال خوبه که این سد شکسته شد و راه حلشو فهمیدیم.
انشاالله مابقیشم با کمک همدیگه و لطف و عنایت خداوند متعال درست خواهد شد.
(2013-06-23 ساعت 12:21)sejz نوشته:  حالا شما که مشکل منو دارین به نتیجه رسیدین که چطوری میشه مدرک دیپلم و پیش دانشگاهیم رو بگیرم؟
من پیشنهاد می کنم که بحث استخدام یا گرفتن پذیرش رو مطرح کنید بهرحال هرطوری شده باید متقاعدشون کنید و این کار اصلا سختی هم نیست من با یک تلفن و یک توضیح ساده تونستم اصل مدرک کاردانی ام رو از دانشگاه بکشم بیرون تازه گفتم بدید به دوستم برام بیاره خودم نمی تونم بیام که بازم تونستم متقاعدشون کنم و قبول کردند که اینکار رو بکنند.الان هم خدارو شکر مدرکم دستمه و اگر نتونم برای مدرک لیسانسم کاری بکنم حداقل یه مدرک دانشگاهی (فوق دیپلم) دستمه چون هنرستانی بودم و پیش دانشگاهی ندارم و می خوام با مدرک فوقمم برای محکم کاری برای گرفتن مدرک معادل پیش دانشگاهی اقدام کنم که دیگه مشکلی پیش نیاد.
تلاش کنید شدنیه بهتون قول می دم نتیجه می ده.
تشکر کنندگان:

پیام‌های این موضوع
RE: مشکل سربازی یا اجازه خروج از کشور بعد از برنده شدن - توسط پسرک مهاجر - 2013-06-23 ساعت 13:03
RE: مشکل سربازی - توسط mhz_ir - 2013-08-29 ساعت 20:10
لازم نیست انقدر سخت بگیرید - توسط mtcanada - 2013-10-20 ساعت 10:14
RE: مشکل سربازی و اجازه خروج از کشور - توسط saboteurprince - 2014-08-12 ساعت 12:24
RE: مشکل سربازی و اجازه خروج از کشور - توسط saboteurprince - 2014-08-12 ساعت 12:41
RE: مشکل سربازی و اجازه خروج از کشور - توسط saboteurprince - 2014-08-12 ساعت 12:45

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان