(2013-06-23 ساعت 02:16)shadi20 نوشته:اگه مطابق اطلاعیه جدید سفارت که در بالا بدان اشاره کردم اقدام کرده باشید ظرف 5 روز کاری پاسخ به ایمیل شما میاد و تاریخ جدید مصاحبه را اعلام میکنند من خودم با این روش جدید تاریخ مصاحبه را یکماه عقب انداختم منتهی برای تغییر زمان مصاحبه دلیل مستحکم باید داشته باشید تا اگه قبول نکردند با مدرک ثابت کنید که عذر موجه دارید لطفاً از این به بعد سایت CSC را برای تغییر زمان مصاحبه کلاً بیخیال بشید تلفنی هم خودتان را به زحمت نیندازید فقط توسط ایمیل که روش آنرا در پست های قبلی (بالا) توضیح دادم اقدام کنید منتهی قویاً تاکید میکنم که از درخواست تاریخ مصاحبه برای روز معین خودداری کنید فقط یک بازه زمانی ده روزه برای سفارت اعلام کنید مثلاً بگید برای دهم تا بیستم جولای وقت مصاحبه میخواهین اینجوری به احتمال قوی با درخواست شما موافقت خواهد شد.چرا بعضی از دوستان بخودشان زحمت نمیدند پست ها را بخونند؟ و مدام استرس ایجاد می کنند.(2013-06-21 ساعت 22:55)tabim4 نوشته:ممنونم دوست عزيز(2013-06-21 ساعت 17:05)shadi20 نوشته: دوستان سلاماين اطلاعيه جديد سفارت آنكارا را بخون نوشته از يكم جولاي تغيير زمان مصاحبه از طريق سايت CSC غير ممكن خواهد بود و براي تعيين وقت جديد مصاحبه فقط از طريق اين ايميل و ذكر دلايل خود براي كنسل و تغيير زمان مصاحبه ميتونيد براي مصاحبه وقت جديد را درخواست نماييد. يادتان نرود كه به هنگام تكميل فرم مربوطه موضوع ايميل را May I reschedule my appointment انتخاب نمائيد و اگر مدركي براي اثبات ادعاي خود داريد بد نيست آن را Attach نمائيد.با این حساب ثبت نام در سایت CSC فقط به منظور تعیین دفتر پستی در آنکارا می باشد.به نظر من حتی یکی دو روز مونده به مصاحبه هم میتونید در این سایت ثبت نام کنید و پرینت نتیجه ثبت نام را با خودتون به مصاحبه ببرید.
من يه سوال فوق العاده اورژانسي دارم واقعا ممنون ميشم هرچه سريعتر راهنماييم کنيد
تاريخ مصاحبه ما نزديکه ( چند روز ديگه !!! ) و ما مجبور شديم تاريخ مصاحبه رو تغيير بديم.الان ما گيج شديم راستش و
نگران. از کجا بايد شروع کنيم?? در CSC بايد تاريخ عوض شه? به KCC بايد ايميل بديم يا سفارت?? من چند آدرس ايميل دارم اما نميدونم براي اين مورد خاص به کجا بايد اطلاع بدم تا فوري جواب بدن بهم. خواهش ميکنم مرا از مراحلش آگاه کنيد.
راستي اين رو هم اضافه کنم که من هنوز در ثبت نام نکردم. اول بايد در اونجا ثبت نام کنم تا
بتونم زمان مصاحبه رو تغيير بدم؟؟؟؟ يا با ايميل کافيه ؟؟ به کجا بايد ايميل بدم ؟؟
مرسي دوستان
تا اينجا به سفارت آنکارا ايميل زديم و مدارک لازم رو ضميمه کرديم. آيا زمان مصاحبه رو خودمون بايد انتخاب کنيم يا خودشون به ما ايميل ميزنن؟؟
سوال بعدي اين که در CSC اول با همين تاريخي که نميتونيم برويم بايد ثبت نام کنم و " بعدش" تغييرش بدم؟ آيا گزينه اي داره که همون موقع ثبت نام , تاريخ جديد رو درخواست کنم؟ توضيح خود سايت CSC رو که خوندم فقط نوشته log in شويد و cancel يا reschedule رو بزنيد. اما برام واضح نيس ! ( شايد به خاطر اينه که عجله دارم!) واقعا ممنون ميشم دوستان راهنمايي بفرمايند در CSC چگونه بايد زمان مصاحبه رو تغيير داد؟؟
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
---|
![]() |
---|
##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
تغییر زمان و یا محل مصاحبه
|
تشکر کنندگان: tajhizgaran ، aghaghia ، 3pideh
|
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان