کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به امارات برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2013-06-25 ساعت 01:40)hodan نوشته:  سلام.
میشه شماره تلفن خانم ملیکا رو برای من بزارید؟
من آخر این هفته مصاحبه دارم و توی هتل آتلانتیس هستیم ,چند دقیقه طول میکشه از اونجا تا سفارت؟ من آدم استرسی هستم و فکر کردم ساعت 4:30 راه بیافتم خوبه. 4:30 خوبه یا ‍‍پشت در سفارت خیلی منتظر میمونیم؟
یه سوال دیگه, nmc تا چه ساعتی جواب آزمایشها رو میده؟ به من گفت afternoon . اگه من ساعت 6-5 برم خوبه؟

سلام دوست عزیز

nmc شبانه روزی هست ،بعد از هر ساعتی که گفتند جواب آماده است میتوانید جواب را بگیرید.

(2013-06-25 ساعت 09:41)lvlatarsack نوشته:  سلام ببجشید میشه یکی لطف کنه جواب سوالهای من و بده؟ ممنون میشم
1- از فرودگاه شماره 2 می شه با مترو رفت؟ به من گفتن فقط ترمینال شماره 1 مترو داره! اگه خط مترو نداره خواهشا بگید با چه وسیله نقلیه ای بهتره که برم nmc ؟ می خوام مستقیم از فرودگاه برم nmc به نظرتون به موقع می رسم؟ ساعت 8 پرواز دارم؟
2- برای سفارت پوشه هم لازم داریم؟ اگه لازم داریم خواهشا بگین چه نوع پوشه ای باید تهیه کنم؟

سلام

برای سفارت هیچ پوشه ای نیاز نیست،فقط بهتره چیزی همراهتون باشه که کلیه مدارک را در داخل آن قرار دهید تا پراکنده نشود و طبقه بندی شده باشد

(2013-06-25 ساعت 09:41)lvlatarsack نوشته:  سلام ببجشید میشه یکی لطف کنه جواب سوالهای من و بده؟ ممنون میشم
1- از فرودگاه شماره 2 می شه با مترو رفت؟ به من گفتن فقط ترمینال شماره 1 مترو داره! اگه خط مترو نداره خواهشا بگید با چه وسیله نقلیه ای بهتره که برم nmc ؟ می خوام مستقیم از فرودگاه برم nmc به نظرتون به موقع می رسم؟ ساعت 8 پرواز دارم؟
2- برای سفارت پوشه هم لازم داریم؟ اگه لازم داریم خواهشا بگین چه نوع پوشه ای باید تهیه کنم؟

سلام

برای سفارت هیچ پوشه ای نیاز نیست،فقط بهتره چیزی همراهتون باشه که کلیه مدارک را در داخل آن قرار دهید تا پراکنده نشود و طبقه بندی شده باشد
تشکر کنندگان: roeentan ، farshadsh ، lvlatarsack ، maryam_a ، behfaza

پیام‌های این موضوع
RE: سفر به امارات برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ... - توسط salotif - 2013-06-26 ساعت 00:11

کاربران در حال بازدید این موضوع: