کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به امارات برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2013-06-25 ساعت 01:40)hodan نوشته:  سلام.
میشه شماره تلفن خانم ملیکا رو برای من بزارید؟
من آخر این هفته مصاحبه دارم و توی هتل آتلانتیس هستیم ,چند دقیقه طول میکشه از اونجا تا سفارت؟ من آدم استرسی هستم و فکر کردم ساعت 4:30 راه بیافتم خوبه. 4:30 خوبه یا ‍‍پشت در سفارت خیلی منتظر میمونیم؟
یه سوال دیگه, nmc تا چه ساعتی جواب آزمایشها رو میده؟ به من گفت afternoon . اگه من ساعت 6-5 برم خوبه؟

سلام دوست عزیز اگربگم استرس نداشته باشیدکارهامثل یه جریانه ابه روانو راحت می گذرد کاربیهوده ای کردم چون استرسوهمه داشتیم قبل ازمصاحبه
ولی میتونم بهتون توصیه کنم که دوبی راکه کشوری بانظم و کارهاش رواصوله وهرچیزی سرجاشه باایران که همیشه نگران ازعقب ماندنودیررسیدنودررابستن هست مقایسه نکنید
اگرمدیکال به شماگفته عصرخوب عصربرید اینطور نیست که اگررفتیدبگنداماده نیست
ماخودمون 8 گفت بریم شش رفتیم اماده بود
خیلی راحت گرفتیم
برای رفتن به ابوظبی هم باکسی که قراره هماهنگ کنید حالاهرکسی روخودتون مایلید یاملیکایاعلی و یاغیره
اونهابه شماخواهندگفت چه ساعتی نگران نباشید
من هرکسی بهم میگفت کارهاخیلی راحت میگذره بازقبول نمیکردم ولی واقعا راحت میگذره و میدونم شماهم قبول نمیکنید
انشالا بعدازمصاحبه اظهارنظرتونومیپرسیم
حتماجوابی مشابه همه ماخواهیدداد
موفق باشید
بااین قیمت دلاربرید سفرحالشوببرید مدیکال و جواب ومصاحبه همه روجمع بزنیدشش ساعت بیشتروقت نمیبره
پس ازبقیه ساعات لذت ببرید
موفق باشید
تشکر کنندگان: azar1348 ، hodan ، hossien_501 ، پدی ، spd-r ، azadeh2014 ، tajhizgaran ، maryam_a ، saeid-ss ، nedali ، behfaza

پیام‌های این موضوع
RE: سفر به امارات برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ... - توسط negar_karimi6 - 2013-06-27 ساعت 20:40

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان