2013-06-29 ساعت 20:23
(2013-06-29 ساعت 19:18)peyman1355 نوشته:(2013-06-28 ساعت 03:46)mdna نوشته:درود بر mdna و shimoda عزیز و دوستان گرامی(2013-06-28 ساعت 03:01)shimoda نوشته: الان 24 روز از ورود ما به آمریکا می گذرهبله نامه هاي ما هم از تگزاس اومد نامه ولكام هم براتون به زودي مياد پورت ورودي ما هم نيويورك بود
و امروز یه نامه به اسم برنده ی اصلی به آدرسی که داده بودیم رسیده که ظاهرا از تگزاس بوده
کسی می دونه به گرین کارت مربوط می شه یا نه
آخه ما کالیفرنیا هستیم و پورت ورودی مون هم نیویورک بوده
حالا تگزاس به mما چه ربطی داره , نمی دونم
دوستانی که گرین کارتشون اومده نامه گرین کارتشون از طرف کی و کجا بوده
برای ما به ازاء هر نفر 2 تا ولکام لتر اومده ! دیروز هم بعد از حدود 10 روز یکی دیگه اومده یعنی 3 تا ولکام لتر برای هر نفر
من فکر می کردم ولکام لتر فقط یه نامه تشریفاتیه چون اونقدر توی این روزها برام چپ و راست نامه میاد که حتی وقت نگاه کردن دقیق به اونها رو پیدا نکردم ! اما وقتی ولکام لتر سوم اومد گفتم نکنه مشکلی هست که پشت سر هم دارند نامه می فرستند،این بود که یکی از نامه هارو با دقت خوندم، اینطور که مشخصه کسانی که وارد می شوند بایستی ورودشون رو کانفرم کنند،حالا اینکه چطوری این کار رو می بایستی انجام بدیم برام جای پرسش داره.
حالا پرسش بنده اینه، آیا حتما این کار می بایستی انجام بشه و اگر باید ورود مون و مدارک و مشخصاتمون رو کانفرم کنیم چطور باید اینکار رو بکنیم؟ اگر از دوستان کسی لینک مستقیم و آنلاین برای اینکار رو داره ممنون میشم بزرگواری کنید و لینکش رو برای بنده بگذارید ( چون وقتی توی سایت USCIS سرچ می کنم کلی لینک بهم معرفی می کنه و نمی دونم که از کدام لینک باید این کارو انجام بدم )
یک دنیا سپاسگزارم
به به چه عجب ما چشمون به جمال آقا پیمان گل روشن شد

تو کدوم Gym اسمتو نوشتی؟

حالا از شوخی بگذریم جواب سوال شما اینه که داداش پیمان اصلا احتیاجی نیست شما جایی بخاین کانفرم کنین که اومدین آمریکا چون اگه اونا نمیدونستن که شما اومدین آمریکا اصلا براتون ولکام لدر نمیفرستادن. در مورد اون ولکام لدر ها هم یه شماره توشون هست به اسم رسیپت نامبر که شما با اون میتونین برین تو سایت USCIS و شماره محموله پستی که حاوی گرین کارت هست رو از توش بردارید و تو سایت USPS برین و ببنین الان گرین کارت کجاست و کی میرسه به دستتون.
راستی از بچه ها کسی مامان سایه رو ندیده؟؟؟ ایشون هم بعد از گرفتن ویزا رفتن تو غیبت کبری؟؟؟ مهندس بیات کجایی بیای به وضع غیبت ها یه سر و سامونی بدی؟؟
کارنت:SEP 10 2012/مصاحبه: DEC 12 2012/کلیرنس:JAN 23 2013/ویزا:2013 31 JAN/گرین کارت:2013 23 MAR/سیتیزن شیپ: SEP 2018 ساکن:شیکاگو