2013-06-29 ساعت 21:18
(2013-06-29 ساعت 20:37)sejz نوشته:ممنون از پاسختون. البته من گفتم مدارک موقت کارشناسی و کارشناسی ارشدم دست دانشگاهی هست که الان دانشجو هستم. در واقع هنوز دانشنامه ای برای من صادر نشده و اصل مدرک پیش رو هم من اصلا از پیش دانشگاهی تحویل نگرفتم. حالا سوالم اینه که به نظرتون گواهی اشتغال به تحصیل کفایت میکنه؟(2013-06-29 ساعت 11:30)m.sabet نوشته: سلام دوستان.دوست عزیز مدرک پیش دانشگاهی شما باید در بایگانیه دانشگاهه کارشناسیتون باشه نه بایگانیه پیش دانشگاهی.. چون تا اون مدرک رو به دانشگاتون تحویل ندین براتون دانشنامه کارشناسی صادر نمیشه( طبق گفته خودتون هم کارشناسی هم ارشدتون صادر شده) و امور فارغ التحصبلان مدرک پیش دانشگاهیتون رو میخواد...پس باید قبلا تحویل گرفته باشینش و به دانشگاتون داده باشین.. از اونجا چک کنین.
من برای گرفتن مدرک دیپلم دچار مشکل شدم. چون اصل مدرکم رو بایگانی پیش دانشگاهی گم کرده از شانس من. اصل مدرک کارشناسی و کارشناسی ارشدم رو هم ندارم. مدارک موقتشون هم چون در حال حاضر دانشجو هستم دست دانشگاه هست. اگه ترجمه گواهی اشتغال به تحصیل الانم رو زمان مصاحبه تحویل بدم بهشون کفایت میکنه؟ این مدرک ثابت میکنه که من بیشتر از 12 سال درس خوندم دیگه.
موفق یاشین