2013-06-30 ساعت 16:22
(2013-06-30 ساعت 16:10)mechanicalengineer نوشته:بله به درد میخوره ولی تاثیری تو روند مصاحبه و گرفتن وبزا نداره فقط به درد کار میخوره. ترجمه با دادگستری باشه(2013-06-30 ساعت 16:06)love_everlife نوشته:(2013-06-30 ساعت 15:44)میما نوشته: سلام، یه سوال که امروز برام پیش اومد این بود که وقتی برای ترجمه مدارکم به دالترجمه زنگ زدم بهم گفتن که برای ترجمه مدارک آیا می خوام که ریز نمرات جداگانه مهرو موم بشن یا به همراه دانشنامه باهم وقتی ازش پرسیدم که مگه فرقی داره یا نه گفتن که فرق در اینجاست که اگه جدا جدا باشه میشه ایمیلش کرد، من که سر درنیاوردم :/ گفتن البته که اگر جداگانه مهرو موم بشه قیمتش بیشتر میشه. کسی هست که بدونه موضوع چیه؟
شما با هم پلمپ کنید مدارک رو هیچ مشکلی پیش نمیاد تفاوتش توی هزینس که اگه با هم پلمپ کنید ارزونتر میشه
شما هم نباید مدرکی ایمیلکنید باید وقت مصاحبه با خودتون ببرید
دوستان
مدارک و گواهینامه های دوره هایی که گذروندیم در ایران مثه مجتمع فنی و..... بدرد میخوره برای کار در اونجا ؟
2) باید فقط ترجمه کنیم یا مهر دادگستریم میخواد؟
3) باید سابقه کاریمونو از کارفرماها نامه بگیریم ترجمه کنیم یا همینکه تاریخشو بن.ویسم کافیه و سفارت مدرکی برای اثبات این ادعا نمیخواد؟
4)برای شرکتهایی که میخوایم کارپیدا کنیم چی اونام بیمه و نامه میخوان یا ..؟
اگه مدرک تحصیلی 12 ساله یا بالاتر دارید نمیخواد گواهی کار ارائه کنید فقط بنویسید
(2013-06-30 ساعت 16:06)love_everlife نوشته:(2013-06-30 ساعت 15:44)میما نوشته: سلام، یه سوال که امروز برام پیش اومد این بود که وقتی برای ترجمه مدارکم به دالترجمه زنگ زدم بهم گفتن که برای ترجمه مدارک آیا می خوام که ریز نمرات جداگانه مهرو موم بشن یا به همراه دانشنامه باهم وقتی ازش پرسیدم که مگه فرقی داره یا نه گفتن که فرق در اینجاست که اگه جدا جدا باشه میشه ایمیلش کرد، من که سر درنیاوردم :/ گفتن البته که اگر جداگانه مهرو موم بشه قیمتش بیشتر میشه. کسی هست که بدونه موضوع چیه؟
شما با هم پلمپ کنید مدارک رو هیچ مشکلی پیش نمیاد تفاوتش توی هزینس که اگه با هم پلمپ کنید ارزونتر میشه
شما هم نباید مدرکی ایمیلکنید باید وقت مصاحبه با خودتون ببرید
دوست عزیر این مدارکی که باید ب ای سفارت 15 روز قبل به آنکارا بفرستیم میشه از اون برگه ای که برامون ترجمه کرده کپی بگیریم و بفرستیمو اصلش با خودمون ببریم؟
چون فک میکنم داالترجمه برای هر نسخه ای که بدن همون پول ترجمه رو بگیریند
[/quote]
بله میشه وهیچ مشکلی ندارید. مدارک تحصیلی رو با هم پلمپ کنید و شناسنامه و ... رو جداگونه . بله پول ترجمه دریافت میشه ولی 2 بار، دیگه پول پلمپ نمیدید.