2013-06-30 ساعت 21:13
(2013-06-30 ساعت 20:46)masuodrh نوشته: من امروز رفتم تازه با صندوق رفاه تصفیه حساب کردم
دوستان لطف می کنید بگید حداکثر چقدر طول میکشه از وقتی که اقدام میکنیم برای آزاد کردن مدرک تا ترجمه و گرفتن تأییدیه ها؟
در ضمن لطفا بگین ریز نمرات برای مصاحبه که لازم نیست..؟؟
به خیلی چیزا بستگی داره این که کارت پایان خدمت داشته باشین یا نه، سراسری باشین یا آزاد، تعهد خدمت داشته باشین یا نه و این که کارمند ها چقدر فعال باشن و شما چقدر پیگیر...
کیس نامبرتون اگر پایین نیست احتمالش زیاده که بتونید تا مصاحبه بگیریدش. ترجمه کردنش هم فوقش یک هفته وقت میبره. تاییدیه چی؟ معمولا لازم نیست ولی پیش اومده که ریز نمرات هم خواستن بیشتر از کسانی که دیپلم 11 سال داشتن خواستن.
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفهای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفهای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا