2013-07-07 ساعت 06:08
جودی جان به همسرت درود بفرست بگو رو چه حساب میگه بیمارن؟ فکر کنم چند سالی باشه که همسرت ایران نیومده باشه.... اینجا به نظر من خیلی هم امنه... دوستی بود که گفت رفته بیرون و ترسیده و یاد ایران افتاده که چقدر امنیت داشته !! ... نمیدونم اون دوستمون یا روزنامه نمیخوندن تو ایران یا کلا میخوان شرایط ایران رو رویایی تصور کنن الان.. من هر صبحی که از خواب پا میشم حتی همین الان بیشتر از 15 تا سایت خبری رو باز میکنم و از اخبار با خبر میشم.. و روزی نیست که تو بخش حوادث یه گزارش از تجاوز و خفت گیری تو قلب همون پایتخت نباشه... این همه ادم و زن و دختر و دانشجو داره کار میکنه هیچ مشکلی هم نیست... پلیس های اینجا رو هم حتما دیدی ... اگر خطری بخواد باشه خیلی حمایت میکنن.. مثلا همین دیروز که چهارم جولای بود ... دم مدارس و جاهایی که اتیش بازی بود یکی 2 تا ماشین پلیس بود.. فروشگاه ها هم که همه سکیورتی دارن در حد گودزیلا.. تا حالا هم خوشبختانه من هیچ زامبی ندیدم تو شهر ... شرایط منم الان کمابیش شبیه توهه... چون اجازه کارم نیومده.. یه سایت پیدا کردم که کلاس های انلاین میزاره... سایت رسمی دانشگاه stanford هم هست ... بورو اونجا ثبت نام کن و کلاساش رو شرکت کن هم زبانت خوب میشه هم دوست پیدا میکنی...در مورد ارایشگری هم یکی از دوستان انا داره دوره هاش رو میگذرونه زیاد هم زبانش خوب نیست اما از پسش بر میاد.. بعد با اون مدرکش کلی میتونی کار پیدا کنی.. ضمن این که چون ایران هم دوره دیدی خیلی جلوتری ازشون.... تو youtube هم میتونی کلی کلیپ ببینی که مهارتت بیشتر شه تو کار های که بلدی تو ارایش گری
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک
سفرنامه ی ویزا
مصاحبه گرین کارت
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک
سفرنامه ی ویزا
مصاحبه گرین کارت