2010-02-17 ساعت 22:04
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-02-17 ساعت 23:17 توسط kavoshgarnet.)
(2010-02-17 ساعت 21:31)msnazi نوشته:(2010-02-17 ساعت 21:14)kavoshgarnet نوشته: دوستان من کار دولتی نداشتم ولی سربازی در کمیته بودم که به من کلیرنس خورد، ولی چیزی که نگرانم کرده اینه که از من فقط یک سوال پرسیدند و آن هم در مورد کارت پایان خدمت بود، اینکه چکارهای و کجا میری یا از این دست سوالات اصلا نپرسیدند. نظر دوستان چیه؟کاوشگر جان این خوبه دیگه! ایشالا به زودی کلیر میشی. تو سایت کارهای خفن تر از اینکه شما داشتی داشتند و کلیر شدند. نگران نباش.
راستی بخاطر اینکه بدون اسپانسر بودید به شما چیزی نگفتند خیلی خوشحال و امیدوار شدم
ممنونم محسن عزیز
نه چیزی برای اسپانسر نگفتند و در برگه آبی علامت نزدند
نه، به خاطر سربازی اصلا نگرانی ندارم در پشت کارت سربازی من رسته را نوشته بود ا.ت من هم موقع پر کردن فقط توجه داشتم که همه چیز را مثل اصل بنویسم و همینطوری نوشتم که بعد از ارسال فرمها فکر کردم که این یعنی چی من خودم که اصلا نمیدانم این رسته یعنی چی حالا توی سفارت از کجا بفهمند. از طرفی ممکن است که این مخفف اطلاعات عملیات باشه که در زمان حیاط :ت: نحس کمیته، کل سربازان عادی زیر مجموعه این واحد بودند ولی الان به معنی خفنی میباشد در حالی که من کلا در قسمت دفتری بودم.
و من مطمئنم که اگر این رسته لعنتی رو خالی میذاشتم به من کلیرنس نمیخورد
در کلّ تا ظهر امروز که از پرواز jaa ماندم خوشحال بودم ولی الان نگران شدم که چرا هیچ سوالی از من نشد آیا از دوستان کسی بوده که سوالهای عادی هنگام مصاحبه ازش نشده باشه؟