2013-07-09 ساعت 11:04
سلام دوستان این اطلاعات رو اینجا هم میزارم شاید به درد کسی بخوره 
من امروز رفتم نوبت دوم mmr رو زدم
مرکز بهداشت شمیرانات ( پایین تر از انیستیتو پاستور تجریش ) گفتن که دیگه برای بزرگسالان نمیزنن منم رفتم مطب دکتر باستانی قبل از پل رومی خوبه که صبحها هست با درمانگاه نسیم قیطریه هم تماس گرفتم گفتن بعد از ظهر های روز فرد تماس بگیرین تا روز های زوج ساعت 1 دکتر باخودش واکسن رو بیاره و بیاین بزنین و اکثر دکترهای کودکان این واکسن رو میزنن
در مورد مننژیت هم از دکتر طاهر نژاد پرسیدم گفتن از سن 12 تا 18 سال و کسانی که برای تحصیل جاهایی مثل تگزاس میخوان برن باید بزنن
موفق باشین

من امروز رفتم نوبت دوم mmr رو زدم
مرکز بهداشت شمیرانات ( پایین تر از انیستیتو پاستور تجریش ) گفتن که دیگه برای بزرگسالان نمیزنن منم رفتم مطب دکتر باستانی قبل از پل رومی خوبه که صبحها هست با درمانگاه نسیم قیطریه هم تماس گرفتم گفتن بعد از ظهر های روز فرد تماس بگیرین تا روز های زوج ساعت 1 دکتر باخودش واکسن رو بیاره و بیاین بزنین و اکثر دکترهای کودکان این واکسن رو میزنن
در مورد مننژیت هم از دکتر طاهر نژاد پرسیدم گفتن از سن 12 تا 18 سال و کسانی که برای تحصیل جاهایی مثل تگزاس میخوان برن باید بزنن
موفق باشین
--------------------------------------------------------------------------------
نوع ویزا: F2A
تاریخ ارسال مدارک : سپتامبر2011
تاریخ approve: آپریل 2012
دریافت شماره کیس : جولای 2012
نوع ویزا: F2A
تاریخ ارسال مدارک : سپتامبر2011
تاریخ approve: آپریل 2012
دریافت شماره کیس : جولای 2012