2013-07-10 ساعت 12:37
(2013-07-10 ساعت 12:25)نسرین ظ نوشته:توگوگل سرچ کنید که دفاتر پیشخوان دولت به اسم شهر خودتون ! همرو میاره برید یکی دیگش(2013-07-10 ساعت 11:49)mechanicalengineer نوشته:(2013-07-09 ساعت 21:44)نسرین ظ نوشته:(2013-07-04 ساعت 13:05)ghafari88 نوشته:(2013-07-04 ساعت 00:00)spv نوشته: دوست عزیز تعویض کارت ملی از طریق سایت ثبت احوال 1هفته هم کار نداره چون هفته پیش من انجام دادم و خوده پست درب خانه تحویل داد وقدیمی را گرفت
SPV جان عزیز. راهنماییت دیگه کار ساز نیست چون سایت ثبت احوال دیگه این کار رو انجام نمی ده و فقط میشه تغییر آدرس رو اعلام کرد که خودش هم نوشته منجر به صدور کارت شناسایی ملی جدید نخواهد شد.
ضمناً به قول عمو سعید این داستان کارت ملی جدی نیست. شما هم جدی نگیرید.
سلام. من امروز برای تعویض کارت ملی ام که اعتبار آن تمام شده رفتم و با این که گفتم برای ترجمه و سفر به آن نیاز دارم، گفتند کارت جدید صادر نمی شود چون دولت هنوز فراخوان نداده! پس شماها چطور تعویض کردید؟ من چه کنم؟ حتی خواستم شناسنامه ام را که عکس آن قدیمی شده کلا عوض کنم، برای این هم گفتند که نمی شود؟!
دوست عزیز من رفتم پیشخوان دولت ابتدای خ خوش در خ آزادی هفته پیش رفتم و عوض کرد و گفت برام میاد
شما هم برو اونجا گیری نداد اصلا
شما که تهران هستید این مشکل رو می تونید یه طوری حل کنید، اما من چه کنمآیا هیچ کدام از آدرس هایی که گفتید سایت اینترنتی ندارند که مشخصات را برایشان ایمیل و یا مدارک را با پست ارسال کنم که بعد از صدور برام پست کنند؟
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..