2013-07-11 ساعت 12:02
(2013-07-10 ساعت 20:27)nousai نوشته:(2013-07-10 ساعت 20:11)sahar ra@d نوشته: خواهش می کنم، داستان من خیلی پیچیده شد، براتون خلاصه می گم، من در ابتدا با اعتماد به یک وکیلی که در آمریکا بود و توسط یکی از اقوامم در آمریکا بهم معرفی شده بود کارم شروع کردم متاسفانه بعد از 8 ماه که فکر می کردم همه چی روبه راهه متوجه شدم که پرونده هنوز از طرف ایشون به اداره مهاجرت داده نشده و دلایل مختلف و غیرقابل قبولی به من ارائه می داد تا اینکه پرونده رو ازش گرفتم و سعی کردم اینترنتی ثبت نام کنم ولی به مشکلات زیادی برخوردم که در همین سایت مشکلاتم برای بچه ها بازگو کردم.... دیدم نمی شه.... خودم فرم دانلود کردم و پر کردم وبه همراه مدارک دادم به یکی از اقوامم با خودش برد آمریکا و اونجا یک چک به مبلغ 580 دلار برام تهیه کرد و به همراه مدارک برام به اداره مهاجرت تگزاس پست کرد که یک هفته بعد ایمیل برام فرستادند... اگه به اون وکیل اعتماد نمی کردم تا الان که یکسال شده تکلیفم روشن شده بود یا رد شده بودم و یا قبول شده بودم. دوستم هر سوالی داشتی بپرس تا مثل من زندگیت یکسال عقب نیفته ،با آگاهی پیش برو.
سحر عزیز
خیلی خیلی ممنون از همه توضیحاتت. آرزو میکنم که این دفعه کارت خیلی زود پیش بره و خبرهای خوب را به همین زودی بشنویم.
من هم حتما بهت خیلی زحمت میدم و از راهنمایی های بیشترت مرحله به مرحله استفاده می کنم.
موفق باشید