2013-07-13 ساعت 13:44
(2013-07-10 ساعت 18:52)HodHod Golestani نوشته:(2013-07-10 ساعت 18:23)sejz نوشته:(2013-07-10 ساعت 18:11)HodHod Golestani نوشته:(2013-07-10 ساعت 17:50)sejz نوشته:(2013-07-10 ساعت 17:29)aghaghia نوشته: اگر در اون قسمت جا هست یا اندازه کافی با حروف بزرگ وگرنه اول کلمه بزرگ بقیه کوچیک.
درسته همین میشه.
pre-university degree پیشدانشگاهی
راهنمایی Secondary school degree
Elementary school degree دبستان
دیپلم هم که همون diploma میشه که گفتید.
صحت نداره.
این رو من اینجا اضافه کنم که الان نگین پس من کدوم رو بنویسم.. هردو درسته و مهم اینه که منظور راهنمایی و دبستان داره رسونده میشه.. چیز مهمیم نیست حساس روش نباشین(هردوجور نوشتن قبلی ها و مشکلی نبوده..) موفق باشین و ممنون از اقاقیای عزیز
درود و تبریک به شما دوست عزیز و تشکر از دوستان مهربانی که به سوالات ما پاسخ میدن ... منهم یه سوال مشابه دارم : این قسمت (6 بی) رو , مقطع دبستان و راهنمایی رو هم باید نوشت یا دبیرستان و دانشگاه کافیه ؟ مرسی
بنویسین بهتره چون جا داره دیگه ..موفق باشین
مسله اینه که من هر سال تحصیلی رو تو یک مدرسه خوندم بنا به جابه جایی های که داشتیم و تازه در چند شهر !تازه مشابه این سوال توی فرم ds230 هم هست که فکر کنم باید یه برگه واسه این سوالا اضافه کنم
یک صفحه جدا تو ورد درست کنید و کل سوابق تحصیلیتونو بنویسین تو فرم ۲۳۰ هم تا جای که جا داره بنویسید. صفحه جدیدی که درست می کنین حتما کیس نامبرو بالاش بزارین . موفق باشین