2013-07-14 ساعت 07:17
(2013-07-14 ساعت 06:52)negi نوشته:(2013-07-13 ساعت 00:56)arian307 نوشته: به به به .... نگی خانوم تشریف اورد بعد از 5 ماه.... انلاین شدنتون مبارک خانوم.... دل تنگ شده بودیماااا
هاها آرین متلک می ندازی؟؟؟ خوبی؟ آنا خوبه؟ به خدا دلم برای تک تکتون خیلی خیلی تنگ شده و می شه ولی دیگه اومدی و دیدی واقعا آدم یهو خیلی مشغول می شه. به هر حال بدونید همیشه به یادتونم و همیشه براتون آرزوی خوشبختی و سلامتی دارم.
دوستدارتون
نگی
من خوب خوبمممم.. فقط گیر این اجازه کار و گرین کارتم .. خوب شد انلاین شدی نگی.. از وقتی فایل کردی برای گرین کارت چقدر طول کشید اجازه کارت بیاد؟ من دیروز رفتم انگشت نگاری واسه اجازه کارم.. فکر میکنی چقدر طول بکشه؟ ضمنا یادم نیست کجای امریکا بودی.. اگر سمت لس انجلسی پا شین بیاین خونه ما یه شام تپل بزنیم... الاهه هم حیف شد رفت ... مرسده هم نیست .. خلاصه که از قدیمی ها فقط من و شبنم و جودی موندیم...
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک
سفرنامه ی ویزا
مصاحبه گرین کارت
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک
سفرنامه ی ویزا
مصاحبه گرین کارت