2013-07-14 ساعت 15:39
(2013-07-14 ساعت 13:37)parsush نوشته: گلچین جان من از یک شرکت دیگه برای زیر 45 کیلو 6 دلار و برای حدود 100 کیلو 3.7 دلار قیمت دارم ولی اصلا نمیدونم صرف میکنه یا نه؟ راستی این شرکته به من گفت حتی چند ماه بعد از رفتنمون هم میتونیم با اسکن بلیط و ویزا که براشون ای میل کنیم بارو برامون بفرستن، تجویل بار تو تهران که 130 تومن کارمزد شرکت میشه و 50 تومن هزینه حمل تا فرودگاه امامقیمت این شرکتی که من زنگ زدم بهتره که! البته به سه جا زنگ زدم و هر سه قیمتشون یکی بود: دو دلار و شصت سنت بالای 100 کیلو وچهار دلار و بیست سنت زیر 100 کیلو.
صرفیدنش هم برای هر کسی فرق میکنه.مثلا من خودم میخوام یک سری قابلمه و ظروف و تخت نوزاد(از نوع تا شو) و کالسکه و صندلی کودک داخل ماشین و بعضی اسباب بازی های بچه هام و غیره رو که اینجا دارم و نمیشه اونها رو فروخت یا باید به ثمن بخس بدم بره رو بفرستم. حالا 101 کیلو هم که بشه و کیلویی 3 دلار هزینه ارسالش میشه حدود 303 دلار که بعید میدونم حتی با بیش از هزا دلار هم بتونم همه رو اونجا تهیه کنم.اینجا هم فکر نکنم بتونم بیش از سیصد چهارصد دلار بفروشمشون. پس به حساب من میصرفه. ضمنا چون یکی دو ماه بعد میفرستنش برام، دردسری هم نداره و تا اون موقع باید خونه گرفته باشم و مستقر هم شده باشم انشششالللللله!

(2013AS000053xx) چهار نفر - ابوظبی - هفته2 آپریل
یکضرب - مقصد: ایرواین، کالیفرنیا