2013-07-15 ساعت 01:14
(2013-07-14 ساعت 00:26)NedaE نوشته:(2013-07-14 ساعت 00:17)arian307 نوشته: دوستانی که هنوز مصاحبه نرفتن.. قویا پیشنهاد میکنم هیچ فرمی رو امضا و تاریخ نزنین ... فقط پرشون کنین و پرینت کنین... ایشالا وقت سفارتتون که شد جایی که مدارک رو تحویل میگیره ازتون اونجاهایی که باید امضا کنین رو یه استیکر میچسبونه که روش نوشته شده ( sign here ) بعد هم همونجا تاریخ رو به روز میزنین با خیال راحت..سلام بر ستاره ی سهیل!
برای عکس هم 5.5 هم برای مدیکال هم برای سفارت... حجاب مهم نیست اما این که به تازگی گرفته باشین مهمه..
///
هیچ بسته ای از آمریکا به ایران پست نمیشه دوستان.. همه ی نامه ها از جمله اپروال.. درخواست مدارک بیشتر و غیره به ادرس همسر یا نامزتون تو آمریکا پست میشه... این که کی وقت مصاحبتون هم بیاد بسته به کجا بودن سفارتتون و خلوت بودنش متفاوته... من ارمنستان بودم و روزی که نامه ی دعوت یه مصاحبم اومد میتونستم برای 2 روز بعدش هم وقت سفارت بگیرم اما حدودا واسه 25 روز بعد از اون تاریخ گرفتم...
آخه ارین تو نامه ی دعوت به مصاحبه برای من نوشته 3 در 4 !!!
پس من هم 3در4 به تعداد کافی میبرم هم 5 در 5!
والا من همه رو 5 در 5 دادم ... اما به قول خودت از هر دو سایز ببر که بازی در نیارن .. میدونی که بخوان گیر بدن یه چیزی پیدا میکنن ..

کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک
سفرنامه ی ویزا
مصاحبه گرین کارت
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک
سفرنامه ی ویزا
مصاحبه گرین کارت