2013-07-15 ساعت 14:44
(2013-07-14 ساعت 19:20)ghafari88 نوشته:(2013-07-14 ساعت 19:14)philadelphia نوشته: با سلام
ما میخواهیم سفارت را از آنکارا به ارمنستان تغییر بدیم. برنده خانمم هست (فوق دیپلم) خودم هم لیسانسه و کار دولتی و معاف. به همراه دو فرزند 1 و 7 ساله. فرمها را ارسال کرده ایم و تاییدیه هم گرفتیم. به نظر شما کار درستی هستش یا نه؟ آیا میشه از خود KCC در مورد وجود مصاحبه کننده فارسی زبان در سفارت ایروان پرسید؟
*** AS 7
سلام دوست عزیز
در مورد اینکه بخواهید سفارت رو تغییر بدید به نظر من کاری درستی هست چون تجربه ثابت کرده که سفارت های دیگه غیر از آنکارا بهتر کار رو راه انداختن. در کل توی امضا دوست خوبمون عمو سعید یک لینک هست که راجع به همین موضوعه. پیشنهاد می کنم اون رو مطالعه کنید.
ضمنا در هر سه سفارت آنکارا، ابوظبی و ایروان مصاحبه کننده فارسی زبان حضور داره.
ظاهراً هم کلاً زبان فارسی مصاحبه خواهیم شد.
موفق باشید.
البته طبق آمار ویزاهایی که انکارا میده معادل کل دو سفارت دیگس تقریبا و خیلی فرقی نمیکنه سفارتا ! حالا من نمیدونم چرا همه از آنکارا میترسن!!
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..