2013-07-16 ساعت 11:32
(2013-07-16 ساعت 11:18)jazirehh نوشته:Jazirehh جان درست میگه. من همین کار رو انجام دادم 2 3 هفته ای با پست آوردن در خونه... البته این برای شیراز بود... فقط موقع ثبت نام فراموش نکنید کد رهگیری رو save کنید(2013-07-16 ساعت 11:11)EKAM نوشته:(2013-07-15 ساعت 15:48)KIMIA2005 نوشته:(2013-07-15 ساعت 00:13)arash12 نوشته: با سلام از دوستان کسی هست که کارت ملیش رو عوض کرده باشه بگه چقدر طول میکشه؟من می ترسم کارت ملی رو عوض کنم بعد تا بخواهد برسه طول بکشه. تازه شناسنامم هم قدیمیه نمی دونم چیکار کنم. واقعا ریسکه.
ارش جان لااقل امضات رو کامل کن تا براساس کیس نامبر بتونیم راحتتر راهنماییتون کنیم دوست عزیز بنده کارت ملی و شناسنامه رو دادم واسه تعویض و گفتند که حداکثرحدودای 40 روز طول میکشه تا به دستتون برسه شما کیس نامبرت چنده ؟؟
تعويض كارت ملي يك ماه زمان ميبره و از طريق دفتر پيشخوان انجام ميشه....
دوستان برای تعویض کارت ملی نیازی به مراجعه حضوری به دفاتر پیشخوان ندارین، می تونین از طریق وب سایت تثب احوال درخواست بدین، بدون اینکه کارت قدیمی رو تحویل بدین، کارت جدیدتون صادر میشه و پست میاره در منزل، کارت قدیمی رو می گیره و کارت جدید رو تحویل میده، هزینه اش هم چند ماه پیش 2500 تومان بود.
2014AS2XX آنکارا، مصاحبه: هفته دوم اکتبر، کلیرنس
سفرنامه
آرزویم شادیست، آرزویم آرامش است برای تو برای خودم و برای تمام کسانی که نمی شناسمشان

آرزویم شادیست، آرزویم آرامش است برای تو برای خودم و برای تمام کسانی که نمی شناسمشان