2013-07-17 ساعت 21:10
(2013-07-17 ساعت 19:40)negar_karimi6 نوشته: دوستان سلاممیدونی چیه دوست عزیز.
ازاونجاییکه متاسفانه بعضی موضوعاتواینجامیخونموسردرنمی یارم مثل ماشینوبیمه و موبایلوغیره
به نظرتون باانکه قراره بریم نزدخواهرزاده ام درشارلوت برای یکی دوماه و ایشون 10 سالی هست آمریکاست فوق تخصص عصب شناسیه
به نظرتون نگرانیهای عدم اطلاعات ازموضوعات این تاپیک میتونه باوجودایشون کمرنگ تربشه برای ما؟ یااینکه بازهی بشینم اطلاعات جمع کنم؟
به بیانی دیگرایشون درموردهمه این موضوعات میتونه ماروراه بندازه درشارلوت؟که دیگه نیازی به جمع اوری مطالب نداشته باشم؟
چون واقعا گاهی ازاینکه متوجه بحث دوستان نمیشم استرس منومیگیره که چرامن سردرنمی یارم ازاین چیزها
همسرمم که خداوندعمرشان دهدازاونجاییکه کارهاروبدست بنده سپرده اصلا تمایلی درجمع اوری اطلاعات ندارن منم به تنهایی ازپس این اطلاعات برنمی یام
من فکر می کنم اکثر بچه های اینجا،بچه های خودساخته ای هستن.اینو میشه از لحن نوشتار و همین طور گفتارشون به راحتی فهمید.بچه هایی که تا الان روی پای خودشون ایستادن و بعد از این هم می خوان مسیر جدید زندگی رو خودشون تعیین کنن.آره دوست من.من خودم یکی از این آدما هستم و به هیچ وجه به کسی دل نبستم.امیدم اول از همه به خداست و بعداز اون هم به خودم و دوستان دیگه و اطلاعات کافی.پس تا اونجایی که بشه اطلاعات خودم رو کامل می کنم تا نخوام اونجا واسه کسی مشکلی پیش بیارم.باور کنین اونجا همه بیش از اونی که فکر کنیم گرفتارن.بازم خدارو شکر بعضی از ما جایی رو حداقل واسه چند روز داریم.دوستانی که میرن هتل و به امید کسی نیستن هنوز نیاز به جمع کردن اطلاعات بیشتری دارن و من معتقدم این دسته از افراد در آینده ای نه چندان دور به مراتب از افرادی که به نوعی حمایت می شن موفق تر خواهند بود.
به امید موفبقیت همه.
لاتاری 2013