2013-07-17 ساعت 22:13
(2013-07-17 ساعت 22:01)noobnoobi نوشته:خوب با این جوابی که دادن بالاخره فرم های من دستشون رسیده یا نه؟(2013-07-17 ساعت 20:50)Visas نوشته: سلام به همگی
چند وقت پیش من متوجه شدم که موقع ثبت نام اولیه 1 روز تاریخ تولدمو عقب وارد کردم بعد تو فرم هایی که برای کی سی سی فرستادم درستش رو وارد کردم و فرستادم. بعدش ایمیل دادم بهشون که ببینم فرم ها به دستشون رسیده یا نه، تو ایمیل توضیح دادم که این اشتباه اتفاق افتاده و این جوابیه که ازشون گرفتم:
Thank you for your inquiry.
KCC does not have the ability to retrieve or make changes to the data that was provided on the original entry to the lottery.
Please complete the forms DS 230 Part I, DS 230 Part II, and DSP 122 with the correct information. Once received at KCC, the information will be included in your case file for review.
الان نمیدونم فرم ها رو با همون تاریخ اشتباه بفرسم دوباره براشون یا لازم نیست؟!!
طبق همین ایمیل اون فایل ها قابل ادیت نیست و لازم هم نیست فقط تو 2 تا فرم درستش رو پر کنید کفایت میکنه.
پس نگران نباشید مشکلی نیست ولی برای اطمینان هم که شده ایمیل هایی که فرستادین به kcc و جواب دادن(مثل همین ایمیل) پرینت بگیرین و همراهتون برای مصاحبه ببرین و بازم تاکید میکنم فقط جنبه اطمینان داره و نیازی نیست.
شماره کیس: 2014AS26xx
تاریخ رویت قبولی: 2 May
کنسولگری: ایروان
تعداد افراد منظور در کیس : 1 نفر
ارسال فرمهای سری اول: اواخر May
کارنت شدن کیس: سری سوم
مصاحبه: 18 December
دریافت کلیرنس: یک ضرب
دریافت ویزا:23 December
ورود به آمریکا: 25 December
دریافت گرین کارت:؟
جمع تقریبی هزینهها:140 تومان پست + 100 تومان ترجمه + ادامه دارد