2013-07-17 ساعت 23:13
(2013-07-17 ساعت 18:17)mgolchin13 نوشته: دوستان گرامی، اولین سفر ما هم برای فعال سازی!گرین کارت تا چند روز دیگه شروع میشه.صبح روز سه شنبه یکم مرداد با هواپیمایی ترکیش وبه مقصد لس آنجلس.بلیط کامفورت کلاس رو حدود دوماه پیش گرفتم6444000 تومن بزرگسال و 4903000 تومن کودک که با دلار 3550 تومنی محاسبه شد وجمعا 22690000 تومن
که البته خودم اینترنتی از سایت ترکیش رزرو کردم و بعد پولش رو بردم دادم نمایندگیش تو خیابون ولیعصر.برای هر نفر دو تا تکه بار 23 کیلویی میتونیم ببریم و ما عین هشت تکه رو داریم میبریم. دیروز بسته بندی وسایلمون رو تموم کردیم.دو تا چمدون و شش تا جعبه 46*46*60 سانتی که همگی بیست و یک دو کیلو وزن دارن.البته احتمالا یک سری وسایل دیگه رو هم خانواده بعدا برامون فریت کنن.به غیر از لباس ها مون که خودش دو سه تا چمدون بود، تعدادی ملافه وحوله، اسباب بازی های مورد علاقه بچه هامون، یک دست قاشق چنگال استیل،صندلی ماشین بچه،دوتا لحاف لایکو چند تا پتو مسافرتی سبک و غیره وغیره رو چپوندیم توجعبه ها.فکر کنم قضیه طناب مفتی بود و ما هم خودمونو دار زدیم!
حالا یکی از چیز هایی که فکر منو مشغول کرده اینه که چطوری این همه بار رو از فرودگاه لس آنجلس میخوام ببرم تا ایرواین! (ناگفته نمونه که خانم من بار داره) البته به توصیه یکی از دوستان رفتم توسایت LAX و دیدم که یک سری ون های شاتل هست به نام road runner که حدودا کرایه اش بدون تکس میشه 120 دلار.ولی خوب مطمئن نیستم. به هر حال هرچه پیش آید خوش آید میریم ببینیم چی میشه.(اگر کسی پیشنهادی داره ممنون میشم) راجع به فریت بار هم تو تاپیکش یک پستی گذاشتم که اطلاعات تکمیلی رو هم بعدا میگذارم.
فعلا قراره بریم هتل اکستندد استی شعبه ایرواین اسپکتروم که همون دو ماه پیش شبی 79 دلار رزرو کردم.البته این قیمت برای یک ماه یا 31 روز هست که شامل تخفیف ماهانه میشه. کلا 2450 دلار قبل از تکس که احتمالا با مالیات حدود 2700 تا بشه.برای گرین کارت هم تو فرودگاه احتمالا آدرس هتل رو میدم و چون هنوز 165دلار رو ندادم طبعا گرین کارت هم تا پول رو ندیم صادر نمیشه و اونجا فرستاده نمیشه! بعدا هم که خونه گرفتم و حساب باز کردم، موقع پرداخت 165دلاری(یا قبلش) ادرس رو هم عوض میکنم. نظرتون چیه؟
گلچین جان اینا که درباره آدرس و اینا گفتی تو حرف درسته اما من روز ارسال مدارک اولین بار یه آدرسی دادم که روز مصاحبه عوض کردم و بعد تو فرودگاه هم گفت آدرستون این جدیدست اما گرین کارت رفت به همون آدرسی که روز ارسال مدارک(اردیبهشت پارسال )داده بودم.
اما هرجه زودتر 165 دلار رو بدی سریعتر گرین کارتت میاد و برای من از زمان پرداخت مبلغ بعد از 20 روز اومد.
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری•
راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن•
تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی: November 15th
راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن•
تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی: November 15th