(2013-07-20 ساعت 12:27)alaleh_al نوشته: خوب دوستان خواهش می کنم به افتخار خنگ بودن ما دست نزنید. شرمنده می شیم. یکی نیست بگه عزیزم وقتی یک چیزی می گن درست بخون دیوووووووووووووووووانــــــــــــــهآلاله جونم دقیقا حستو می فهمم من این لینکو داشتم از خود nvc برام فرستادن و تازه برای خیلی ها هم فرستادم ولی فقط صفحه اول و دوم رو نگاه کردم صفحه 3 رو که باید نگاه میکردم اصلا تا امروز ندیدمش تا تو گفتی عزیزم همسرم هم با وکیل حرف زد گفتن اصلا ترجمه و ازین چیزا نمی خوان
وقتی می زنی مرحله ی بعدی کار می نویسه لطفا لیست زیر رو بفرستین ما هم عین یک جمع کودن فقط چسبیدیم به فرم DS230.
وقتی دارین این فرم رو پر می کنین لطفا لیست کامل مدارک خواسته شده رو بفرستین مثل ما .... نباشید.
آدرس لینک مدارک: http://travel.state.gov/visa/immigrants/..._3190.html
بله اینم قصه قشنگ پت و مت که به آخر نمی رسه این کلاغ بداقبال ما برسه خونششش اَررررررررررررررررررررررررر
بچه ها کسی مدارک شو همون موقع فرستاده؟ کسی این موضوع رو می دونسته که نگفته باشه؟

همچنان منتظرم همسرم بازم پیگیری کرده گفتن چقدر پیگیری می کنین پروندتون در حال بررسیه خیلی ناراحتم اکثر بچه هایی که اصل مدارکشونو فرستادن براشون همین متن منو فرستاده بودن حداقل به تو گفتن ترجمه و اینا من هنوز سر در گم این متن هستم

--------------------------------------------------------------------------------
نوع ویزا: F2A
تاریخ ارسال مدارک : سپتامبر2011
تاریخ approve: آپریل 2012
دریافت شماره کیس : جولای 2012
نوع ویزا: F2A
تاریخ ارسال مدارک : سپتامبر2011
تاریخ approve: آپریل 2012
دریافت شماره کیس : جولای 2012