2013-07-21 ساعت 11:10
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-21 ساعت 11:11 توسط love_everlife.)
(2013-07-21 ساعت 10:46)ghafari88 نوشته:(2013-07-21 ساعت 10:41)nedafarsi نوشته:(2013-07-21 ساعت 10:30)ghafari88 نوشته:(2013-07-21 ساعت 10:21)nedafarsi نوشته:(2013-07-19 ساعت 16:01)noobnoobi نوشته: یه راهش اینکه سرمایتون رو بخشیش رو به طلا تبدیل و بندازین گردنتون
ولی یه حدی داره دیگه النگو هم که نمیشه انداخت
البته طلا ملا یه محدودیتی داره
تو فرودگاه امام که زده نمیدونم 150 گرم...یه چیزی توی همین مایه ها...بعدشم طلا رو میخواین ببرین یو اس بفروشین؟ داستان داره هاااااا
واسه پول بردن که مشکلی نیست،میدونم فرودگاه امام که کار نداره،آمریکا هم که ماجری عذرمون موجهه!!
شما مطمئنین که فرودگاه امام کاری ندارن؟ ... وقتی برای طلا معیار تعیین کردن برای پول تعیین نمی کنن؟ ... می دونین چی می خوام بگم؟ ... منظور اینکه وقتی طلا رو چک می کنن پول رو چک نمی کنن؟ .. البته خودم هم می دونم که میشه قایم کرد اما خوب بهرحال شیوه اش مهمه!
والا دوستان میگن که فرودگاه امام به پول کار نداره،آخه هرچی فکرم میکنم تو این چندباری که سفر خارج از کشور داشتم کسی ازم نپرسیده چقدر پول دارم البته زیادم همراهم نبوده که جلب توجه کنه..کشور دوست و برادر آمریکا هم قرار نبوده برم
این نکته آخر که گفتین؛ نکته است ها!
این کشور دوست و برادر و این حرفا!
شاید ویزی رو ببینن شاخکاشون تکون بخوره و خلاصه از این حرفا.
ما که بدبختیم پول نداریم و میشه یه جوری جاسازش کرد. اما اون دوستانی که از دهک های بالای جامعه هستند باید یه فکری به حال پولای قلمبه بکنن؟!
من تحقیق کردم در این مورد . تنها راه قانونیش اینه که از بانک مربوطه یا بانک مرکزی یه نامه بگیرید. والا بعضا مشاهده شده 30،000$ هم بردن و کاری بهشون نداشتن. راه دیگه هم اینه که اگه اشنایی دارید تو ترکیه یا دبی که پروازتون از اونجا باید به امریکا صورت بگیره حواله کنید از صرافی و 1 روز تو اون کشور توقف داشته باشید بگیرید و با خودتون ببرید. تو بقیه کشور ها کاری ندارن شما چقدر پول با خودتون از گیت رد میکنید. فکر بردن طلا رو هم از سرتون بیرون کنید که دردسر زیاد داره