2010-02-24 ساعت 13:39
(2010-02-24 ساعت 13:33)kavoshgarnet نوشته:(2010-02-24 ساعت 13:18)ساشا نوشته: من روز پنج شنبه واکسن آنفولانزا رو در هلال احمر شمیرانات زدم و الان 5 روزه که شدیدا آنفولانزا گرفتم بحدی که 1.5 روز مرخصی استعلاجی گرفتم و بعد از رفتن به دکتر و زدن 7 تا آمپول برای نجات از دست واکسن!!! تازه حالم بهتر شده. همه دوستان همین طوری شدن؟ تازه اونجا به من گفتند که آنفولانزا و مننژیت برای کشورهای عربی لازمه و نه آمریکا!
من واكسن آنفولانزاي نوع B را زدم و دكتر گفت كه ممكن است عوارضي مثل يك سرماخوردگي ساده داشته باشه ولي اتفاقي نيافتاد. ممكن است كه از قبل شما آلوده به آنفولانزا شده بوديد و علايم آن هنوز آشكار نشده بوده و در اين حالت متاسفانه به گفته پزشك من كمي حالت آنفولانزا تشديد مي شود اما بعد از بهبودي به شدت در برابر آنفولانزاهاي مشابه مقاوم مي شويد.
در ليست واكسنهاي مورد نياز سفارت آمريكا مننژيت و آنفولانزا هم هست.
كاووشگر جان ما td و mmr و هپاتيت رو زديم. كسي نگفت مننژيت و آنفولانزا هم لازمه؟ دمه مصاحبه اي دارين حال مي دين حسابي ها!!!!!!!!!!!!
آقا جون مادرتون اطلاعات دارين بدين. من هر چي سوال مي كنم انگار نه انگار. حالا واكسنهاي لازم رو بچه هاي 2009 به ما گفتن همون سه تا بوده كه آبله مرغون رو هم خودش مي زنه به هر حال.
ليلي خانوم واكسن ها مگه همون ها نبود؟