2013-07-21 ساعت 21:02
(2013-06-09 ساعت 18:53)sh9213 نوشته: سلام به تمام دوستان
لطفا منو کامل روشن کنید من کارشناسی تکنولوژی نرم افزار - کامپیوتر میخونم در ایران و برای کارشناسی ارشد میخوام برای آمریکا یا المان و اتریش اقدام کنم الویتم آمریکا است میخواستم بدونم تو مدت تحصیلم در آمریکا بازار کار برای رشته من هست؟حقوق ها حداقل و حداکثر چقدر هست؟در هفته چند ساعت اجازه کار دارم؟هزینه کلی یک ماه زندگی با خوراک پوشاک و مسکن حدودا چقدر در میاد؟
ممنون از راهنمای تمام شما دوستان
در مدت تحصیل و تحت ویزای دانشجویی اجازه کار خارج از دانشگاه نداریدو فقط داخل دانشگاه حداکثر بیست ساعت در هفته و از ساعتی هشت تا 12 دلار. البته این یعنی فول تایم و معمولا حجم درسها اجازه اینو نمیده. اما شدنیست.
هزینه زندگی هم بسیار متغیره و بستگی به خیلی چیزها داره.
(2013-06-26 ساعت 10:03)taba60 نوشته: بچها آرایشگری تو لوس انجلس خوبه یا نه؟
خوبه باید برید و از کالج گواهی رو بگیرید. معمولا افراد سرمایه دار سالن راه می اندازند که خوب در اون صورت باید به بازاریابی هم فکر کنید که رقابت اصلی در آمریکا همین بازاریابیه.
بعد از گذروندن دوره هم می تونید در خونه خودتون کار کنید که باز هم باید بازاریابی کنید. یا اینکه در سالن دیگران مشغول بشید.
(2013-06-27 ساعت 13:31)ojee نوشته: دوستان من کارشناسی ارشد ژئو فیزیک خوندم ودر حال حاضر تو مدرسه و اموزشگاه تدریس فیزیک میکنم و استفاده از نرم افزار های مطابق با رشتمو بلدم رشته ام ی جورایی در باره تفسیر کارهای استخراجی اکتشافی هست کسی اطلاعاتی در مورد زمینه ی کاریش داره؟؟؟؟
اگر سابقه کار در استخراج و اکتشاف داشته باشید در تگزاس شهر هیوستون کار فراوانه برای شما.
(2013-06-30 ساعت 18:12)shaya نوشته: با تشکر از دوستان،من فوق لیسانس مامایی و ام پی اچ بهداشت هستم و در حال حاضر هم دانشجوی پی اچ دی هستم و از طریق ویزای نامزدی میخوام برم آمریکا آیا بعد از گرفتن گرین کارت امکان کار برای من در آنجا هست؟
اون MPH رونفهمیدیم چیه ولی رشته های مرتبط با سلامت و بهداشت کلا کار سختی پیش رو دارند. من بعد از دو سال هنوز نتونسته ام گواهی حرفه ای ام رو بگیرم. باید کورس بگذرونید و گواهی رو دریافت کنید. البته بسته به ایالت فرق می کنه ولی اگر بتونید RN بشید و گواهی اون رو دریافت کنید شغل فوق العاده ایه و می تونید سالی 60-90 هزار تا درامد داشته باشید. مالیات و بیمه و کسورات رو البته فراموش نکنید.