2013-07-23 ساعت 10:21
(2013-07-22 ساعت 21:43)ashkan1188 نوشته: دوستان عزیز، من تا 3 ماه دیگه راهی میشم، ممنون میشم به سوالاتم جواب بدید:سلام دوست من
1- کسی که در اروپا یا کانادا اقامت داره میتونه از طزیق کردیت کارتش ضامن من بشه برای گرفتن آپارتمان؟ یا حتما باید در آمریکا حضور داشته باشه؟
2- برای خرید ماشینی که مثلا 7000 دلار قیمتشه، میشه فرضا 3000 تا نقد داد و 4 تای باقیمانده را در بانک گذاشت و سکور کردیت گرفت و قسطی پرداخت کرد؟
از کانادا میشه ولی حقوف کوساینر باید 4 تا 5 برابر اجاره بهاء شما باشه . البته هر آپارتمانی قوانین خودشو داره . 4 یا 5 رو سوال کنید
2013AS0000007xx
ما از نظر روحیات، تمکن مالی، سطح تحصیلات، آستانه تحمل، شرایط تاهل، دانش زبان انگلیسی و شرایطی که ممکنه تو آمریکا برامون پیش بیاد متفاوتیم. پس به آسانترین راه، یعنی شنیدن تجربیات متفاوت دیگران که در شرایط متفاوتی هم اتفاق افتاده، هرگز اکتفا نکنید. سفرنامه حقیر
ما از نظر روحیات، تمکن مالی، سطح تحصیلات، آستانه تحمل، شرایط تاهل، دانش زبان انگلیسی و شرایطی که ممکنه تو آمریکا برامون پیش بیاد متفاوتیم. پس به آسانترین راه، یعنی شنیدن تجربیات متفاوت دیگران که در شرایط متفاوتی هم اتفاق افتاده، هرگز اکتفا نکنید. سفرنامه حقیر