2013-07-24 ساعت 19:49
دوستان عزيز و خوب من ٢ هفته هست كه وارد امريكا شدم و در شهر نشوا ايالت نيوهمپشاير زندگى ميكنم البته خانه دايي هستم كه الحق چيزى برام كم نزاشته و واقعأ اسپانسرم هست با تركيش از شيراز به استانبول رفتم و مرز وروديم به امريكا jfk نيويورك بود كلأ ١٠ دقيقه بيشتر طول نكشيد كاراى عكس و انگشتنگارى و امضاء و تحويل پاكتها و اصلأ كسى چيزى نپرسيد اما هنوز نه سوشال اومده و نه گرينكارت اب و هوا اينجا خيلى خوبه اما ميگن زمستون و پاييز سردى داره فاصله اينجا تا بوستون ٤٥ دقيقه هست . ارامش و زيبايى تا دلتون بخواد كه ايشالا مياين و ميبينين امنيت هم اينجا نسبت به بقيه جاها خيلى بيشتره البته جاهاى كم امنيتش واسه ما كه تو ايران بوديم عاديه و ميخواد همون كاراى ايران را بكنى و خلاصه مالتو بپايى كه دزد نبره.به مجردى كه كارتا بياد ميام و مينويسم براتون اگه كسى كارى داشت كه بتونم انجام بدم و كمكى كنم خوشحال ميشم بازم از مديراى زحمتكش سايت تشكر ميكنم كه كمك بسيار زيادى به من كردن تا به اينجا رسيدم ممنون ممنون ممنون به همه دوستانيم كه مدير شدن تبريك ميگم و خسته نباشيد .
كيس نامبر:2013AS5700. سفارت: ابوظبى. تعداد: ٣ نفر. قبولى: ٢ may. ارسال مدارك: ٦ jun مصاحبه : هفته سوم اپريل
كليرنس برگه سفيد .كلير 29 may ,دريافت ويزا 3 jun