2010-02-27 ساعت 14:29
(2010-02-27 ساعت 14:25)shahin82 نوشته:(2010-02-27 ساعت 14:09)esmail نوشته:(2010-02-26 ساعت 15:30)shahin82 نوشته: سفرنامه منهمونطور كه ملاحظه مي فرماييد شاهين عزيز كه دست گلش درد نكنه مفصل از تجربه هاش برامون نوشته.
سلام
من برگشتم با دستی پر از برگه آبی. یک فقره سفرنامه نوشتم براتون طبق قولی که داده بودم. چون طولانی بود و عکس داشتو اینا فایلشو pdf کردم گذاشتم اینجا. download کنید. دعا هم کنید که زود کلیر بشیم. سوالی بود در خدمتتون هستم.
شامل روند مصاحبه. تست پزشکی. محل های خرید. محل های گذراندن وقت. تصویر برگه آبی. تصویر برگه راهنما که در سفارت میدن. یک پیشنهاد هتل و ...
جهت دانلود اینجا کلیک کنید.
نكته جالب اين كه اين سفر با هتل بست وسترن و هواپيماي ايران اير براشون 783 هزار تومن خرج برداشته در حالي كه ما با جزيره بهشت(آقاي راهواري) با پرواز تركيش و هتل ددمان آ نفري 750 هزار تومن داديم.
فكر كنم شاهين خودش رزرواسيون رو انجام داده بود. بنابراين تجربه شاهين هم مي گه تور و ليدر بهتره و بچه هايي كه در آينده مصاحبه دارن هواسشون جمع باشه.
يه چيزي كه براي من عجيب بود تلفن شاهين از هتل بود كه 450 لير براش خرج برداشته بوده؟؟؟؟؟؟؟؟ شاهين جان يعني 450 ضربدر 800 خرده اي(قيمت پارسال يادمه) دادي پول تلفن؟ مطمئني 45 لير نبوده؟ به هر حال خدا بهت صبر بده اگه 360 هزار تومن دادي بابت تلفن
esmail جان
تور روز به روز قیمتاش فرق می کنه. زمانی که من خودم همه کارامو کردم قیمتش با dedeman A یکی شده بود. ولی فکر ترنسفر به هتل و بالعکس و ترنسفر برای مراکز خرید و تفریح و ... رو نکرده بودم که چقدر می تونه هزینه داشته باشه. پس به صرفه تره که اگرهم آدم خودش همه کاراشو می کنه در هر صورت لیدر داشته باشه. کاری که من کردم فقط یه خوبی داره که اگر احیانا لازم شد پرواز برگشت رو عقب بندازیم بدون هزینه این کار انجام میشه و جریمه نداره. ولی بازم میگم داشتن لیدر خیلی به نفعه از لحاظ مالی.
در مورد تلفن هم بـــــــــــــــــــــــــــــله))) 450 لیر ناقابل. لیری 680 تومن.
سر سلامت عيب نداره كاره ديگه. الهي كوفتشون بشه