(2013-07-27 ساعت 21:29)piboo نوشته: [quote='yalda91' pid='382199' dateline='1374861237']
منم می خواستم دوباره برم سر کار اما اولا پیدا کردن کار مناسب به همین راحتی نیست که بعدشم تعهد کاری می خوام .من که نمی دونم وضعیتم چیه چه طوری می تونم برم سر کار دوباره ؟الان حدود 1 سال و 6 ماه اومدم بیرون .سابقه حدود 9 سالمو که ریختم بیرون هیچ از لحاظ اقتصادی هم کلی ضرر کردم تو این گرونی بازار.
ازخودم بدم میاد می گم نه به لون لدمی که به قول پدرم مثل مردها کار می کرد به حالا که تو این 2 ساله از لحاظ موقعیت اجتماعی پس رفت کردم .من حتی خواستم برای تدرس هم که خواستم برم ازم تعهد 1 سال می خواستن یعنی قرارداد .
کاش ازمون تو کارهای مهاجرت سفارت کمک می گرفت .به خدا هممون تعهد کاری داشتیم سریع انجام می دادیم (شوخی بود )
یلدا جون من هم بعد از کلی سابقه کار و روی پای خود بودن از کارم استعفا دادم به امید این که زود میرم سر خونه و زندگیم اما زهی خیال باطل
الان هم کو دیگه اون موقعیت کاری که داشتم واقعا کلافه هستم
همه بچه ها شبیه هم هستند. یه کم عجله کردیم و زود از سرکار انصراف دادیم. البته من یکماه قبل از مصاحبه از کار انصراف دادم و دیگه نرفتم سرکار. الان دوباره دارم میرم سرکار. انشالا که دیگه این جمعه برید همگی. من که مطمئنم 6 ماه رو شاخمه. دیشب خواب دیدم شش ماه موندنی ام.
یلدا یادت نرفته که؟
40 دقیقه دیگه