2013-07-28 ساعت 00:23
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-28 ساعت 00:34 توسط mazlom khanom.)
(2013-07-27 ساعت 11:58)sara mas نوشته:من نمیگم چون همسرش امریکایی یا ایرانی آمریکایی است ، پرونده را دیر و زود میکنند، منظورم این است که "احتمال این که یک ایرانی- آمریکایی با یک ایران ازدواج کنه ،از نظر USCIS بسیار قابل قبول تر از کسی است که کاملا امریکاییبا یک ایرانی ، از نظر منطقی هم این بیشتر احتمال داره که هم زبان با هم زبان و هم فرهنگ ازدواج کند، ضمن این که آمریکاییها برای کسی که ازش خوششون نیاد پولی خرج نمیکنند و این تو فرهنگشون است ، این را USCIS میداند ، یکی از راههای مطمئن شدن از ازدواج واقعی و صوری همین راه برای USCIS است.(2013-07-27 ساعت 10:42)mazlom khanom نوشته:(2013-07-27 ساعت 01:23)arian307 نوشته: ای بابا .... 6 ماه؟ بچه ها هیچ کس اینجا اجازه کارش نیومده؟ اگر کسی داره بیاد بگه جقدر منتظر بوده و ایالتش کجاست..اگر شما منتظری اجازه کار که هم راه I-485 به USCIS فرستادی بیاد، نباید عجله کنی. باید خیلی صبر کنی . مخصوصا اگر همسر آمریکای اصل اصل است. یعنی ( پدر بزرگ و مادر بزرگ و پدر و مادرش و خودش در آمریکا بدنیا آمدن)، چون اسپنسر تو تعهد کرده که از تو حمایت مالی کنه تا گرین کاردت بیاد. برای این که USCIS مطمئن بشه که ازدوجت واقعی است . ممکن بهت اجازه کار ندن تا گرین کارت بیاد......
ولی اگر خیلی عجله داری و کار هم حاضر است . شما یک فرم I-765 دیگه جدا پر کن و هزینه ش را هم با چک برای مرکز مربوط بفر ست بهت تا چند ماه اجازه کار میدهند، ولی این اجازه کار باطل شدنی است و هر بار باید پول پرداخت کنی تا tamdid beshe ta in ke گرین کارت به دست برسه
.اگر همسر ایرانی آمریکایی باشه شاید , شاید زودتر اجازه کار بیا د بدون هزینه اضافی http://www.uscis.gov/portal/site/uscis/m...f۳d۶a۱RCRD
هزینه را این جا ببین
مظلوم جان مطمئنی از این چیزی که میگی؟ چون من تاحالا نشنیدم کار کسی رو به علت اینکه شوهرش آمریکایی هست عقب بندازن، و این تعهد حمایت مالی رو از همه میگیرن. شوهر من هم که ایرانیه این کارو کرده. پروندههای خانوادگی هم برای اعضای خانوادشون که میان این تعهد رو دارن...
من که زنگ زدم به USCIS تاریخ درخواست رو پرسید و طبق وضعیت سرویس سنتری که پرونده من توشه بهم گفت چقدر طول میکش برای اینکه نوبتم شه. و در مورد اجازه کار هم گفت مدتش ۳ ماهه تا برسه به دستتون اصولاً و اگر تا ۷۵ روز بعد از درخواست هیچ خبری نگرفتین حتما زنگ بزنین پیگیری کنین
اگر شما این مراحل رو پشت سر گذاشتین میشه لطفا در مورد مدیکال تست راهنمایی کنین؟ باید بریم دکتر دوباره یا اینکه همون مدیکال تست که قبلا برای اینترویو انجام دادیم کافیه؟
در هر صورت کسی که عجله داره برای کار کردن و اجازه کار , همان است که گفتم . پر کردن I-765 جدا گانه و پرداخت هزینه
;
در مورد مدیکلی که شما پرسیدی من هیچ نظری ندارم و نمیدونم، ممکن هر ایالت قانون واکسیناسیون با ایالات دیگه فرق داشت باشه. در مورد واکسیناسیون بهتره به ادارهٔ مهاجرت ایالتت زنگ بزنی و بپرسی.