2013-07-31 ساعت 15:18
(2013-07-30 ساعت 19:44)KIMIA2005 نوشته:(2013-07-30 ساعت 18:38)aghaghia نوشته:(2013-07-30 ساعت 16:18)mahtab22 نوشته: من فرمهامو فرستادم فرمها رو دوستم برام پر كرد و يادش رفته location مدارسمو بنويسه در ضمن در همون صفحه درباره اينكه چه شغلي در امريكا ميخواهيد داشته باشيد برام زده پزشك عمومي درحاليكه من هنوز دانشجوام براي همين ميخوام عوض كنم و بزنم ميخوام ادامه تحصيل بدم به نظرتون فرمها رو دوباره بفرستم يا فرم درست را روز مصاحبه تحويل بدم.
دوست عزیز اگر بگین که میخواین ادامه تحصیل بدین باید یه حساب بانکی پر و پیمون هم نشون بدین، پس فکر این بُعد قضیه رو هم بکنید....
در تایید صحبتهای دوستمون اقاقیا باید بگم اگرهدفتون ادامه تحصیل هم باشه بهتره که در این مرحله هیچ صحبتی از ادامه تحصیل به میان نیارید چون ادامه تحصیل نیاز به ارائه پشتوانه مالی بالایی داره اونوقت ممکنه واسه زمان مصاحبه براتون مشکل ساز بشه
اخه من هنوز ترم 7ام و 3.5 ديگه درسم تموم ميشه اگه بزنم پزشك عمومي بهم نميگه پس اگه ميخواي 4 ديگه ايران بموني تا درست تموم شه براي چي گرين كارت ثبت نام كردي حالا به نظرتون كدوم بهتره؟ خواهش ميكنم راهنماييم كنيد