2013-08-02 ساعت 19:19
(2013-08-02 ساعت 17:34)زری وحدتی نوشته: دوستان سلامسلام زری جان
لازم دیدم بهتون 2 مورد رو یاد اوری کنم.
1- در هفته اینده قبل از اعلام کارنتی ها یک اپدیت جدول خواهیم داشت من افراد جدید رو به جدول اضافه میکنم . ازتون میخوام که اگر هنوز کسی هست که اطلاعاتش رو نفرستاده بفرسته!! تا بعد از اعلام کارنتی های اول بتونیم راحت تر برنامه ریزی کنیم.ممنون
2- بعضی از دوستان برای من پیام خصوصی دادن که برای دانلود جدول مشکل داشتن! من بار ها و بارها چک کردم مشکلی در لینک دانلود نبود. حالا بازم یه توضیح کوچیک میدم :ببنید دوستان روی امضای من که کلیک کنید به یک پست منتقل میشید که در اون من توضیحاتی دادم . در خط سوم این پست روی دانلود جدول 2014 که کلیک کنید باز منتقل میشید یه یک صفحه که پایین صفحه دو گزینه وجود داره
دانلود ویژه با سرعت بالا دانلود با سرعت پایین اما رایگان
روی دانلود رایگان کلیک کنید(چون فایل pdf هستش و حجم بسیار بسیار بسیار کمی داره اصلا نیازی نیست با سرعت بالا و با هزینه دانلودش کنید)
بعد دانلود یا توسط خود مرور گر شما و یا توسط نرم افزار دانلود منجرشما( در صورتی که در سیستم شما نصب باشه) شروع به دانلود میشه.
موفق باشید
من تا بحال چندین بار تلاش کردم تا جدول رو دانلود کنم کاری که نوشتید رو کردم به همون صفحه رفتم و هم دانلود رایگان و هم پر سرعت رو امتحان کردم ولی با هیجکدوم نتونستم دانلود کنم.بعد از اینکه دانلود رو می زنم یه صفحه می اد که نوشته play now بعد از کلیک کردن بازم هیچ اتفاقی نمی افته.
کیس نامبر:**2014AS58،ابوظبی، 2نفر،سفرنامه ی مصاحبه ی ما، دیدگاههای آرش در مورد آمریکا، چگونه کاربر حرفه ای مهاجرسرا شوم؟،سفرنامه: ارواین ،کالیفرنیا