2013-08-04 ساعت 18:43
(2013-08-04 ساعت 00:39)mz64 نوشته:مرسی . جالب بود اسلایدا. یه نکته ای که من تو کارهایی که تو لینکدین بود دیدم سابقه کار بود که میخواستن . تقریبا هر کاری دیدم حداقل ۳ سال رو میخوان . در مورد شخص من هر چیزی که بلدم خودم یاد گرفتم و مدارک مایکروسافت یا سیسکو هم ندارم.ضمن اینکه من تا همین الان دانشجو هستم و سابقه کار رسمی ندارم. فکر می کنین با این شرایط بهترین کاری که میتونم بکنم تو این مدت چیه؟(2013-08-03 ساعت 20:21)rainyboy نوشته: بچه ها من تقریبا تو همه زمینه ها کار کردم . تو دانشگاه که کارمون تحلیل سیستم و ساخت دیاگراما و اینا بود . خودمم برنامه نویسی اندروید کار کردم و دلفی با C# و ASP.net هم کار کردم . تو زمینه ه*ک هم سابقه تدریسشو دارم. طراحی وب و کار با جوملا و وردپرس و اینا هم میدونم . با ویندوز سرور و اینا هم کار کردم . حالا به نظر شما رو کدومش بیشتر مانور بدم. به نظر شما این یه حسن که تو زمینه های مختلف کار کردم و باید تو رزومه بیارم یا نه؟ و اینکه از نظر مالی کدومش درآمد بیشتری داره . مرسیاین مقاله میتونه کمکتون کنه خیلی زیاد نیست یه Slideshow هست در واقع.
شما می تونید چند جور رزومه داشته باشین برای حاهای مختلف رزومه های مختلف بدید و یک نکته اینکه تو رزومه از کلمه ه+ک استفاده نکنید چون بار منفی داره مگر اینکه جایی باشه که بگن ه+ک+ر می خوان. کلمه ای که بجاش استفاده میشه به صورت جنرال Security Professional می تونه باشه که باز خودتون باید ببینید که امنیت در چه زمینه ای رو بیشتر تخصص دارید تا title مناسبش رو هم پیدا کنید.