2013-08-05 ساعت 21:35
دوستان ازتون خواهش میکنم بحث رو ادامه ندیم.و در کنار هم دوستانه این قضیه مشمولین رو باهم مورد بررسی قرار بدیم و با دادن پیشنهادهامون بهم کمک کنیم.
اختلاف نظر همه جا هست و اتفاقا لازمه پیشرفت انسان هست پس دوستانه تر میتونیم با هم با وجود اختلاف نظر به هدف مشترکمون برسیم.
خوب برای اینکه بحث عوض بشه من یه سوال دارم:
جانشین اداره منابع انسانی ستادکل نیروهای مسلح افزود: واجدان شرایط میتوانند برای اخذ مجوز به سفارت یا نمایندگی جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور مراجعه کنند و قبل از ورود به کشور حتما گذرنامه خود را به مهر اجازه تردد ممهور کنند.
در آمریکا که سفارت ایران نیست نماینده رو نمیدونم میخواستم این موضوع رو متوجه بشم که تو آمریکا تکلیف چیه؟
سوال دوم اینکه این طرح تا 96 اجرا میشه یعنی اگه 93 وارد آمریکا بشیم بعد از 3 سال یکم قضیه پیچیده میشه اصلا ما میتونیم استفاده کنیم؟
اختلاف نظر همه جا هست و اتفاقا لازمه پیشرفت انسان هست پس دوستانه تر میتونیم با هم با وجود اختلاف نظر به هدف مشترکمون برسیم.
خوب برای اینکه بحث عوض بشه من یه سوال دارم:
جانشین اداره منابع انسانی ستادکل نیروهای مسلح افزود: واجدان شرایط میتوانند برای اخذ مجوز به سفارت یا نمایندگی جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور مراجعه کنند و قبل از ورود به کشور حتما گذرنامه خود را به مهر اجازه تردد ممهور کنند.
در آمریکا که سفارت ایران نیست نماینده رو نمیدونم میخواستم این موضوع رو متوجه بشم که تو آمریکا تکلیف چیه؟
سوال دوم اینکه این طرح تا 96 اجرا میشه یعنی اگه 93 وارد آمریکا بشیم بعد از 3 سال یکم قضیه پیچیده میشه اصلا ما میتونیم استفاده کنیم؟
شماره کیس :2014AS55XX/سفارت:ایروان/1 نفر
رؤيت قبولی :May 1/ ارسال فرمها:4 July/تایید: 12 July
کارنت : March 7/نامه دوم:18 March
دریافت ویزا: 7 May یه ضرب
ورود به آمریکا: 10 May
ساکن در دالاس
قسمت اول سفرنامه
رؤيت قبولی :May 1/ ارسال فرمها:4 July/تایید: 12 July
کارنت : March 7/نامه دوم:18 March
دریافت ویزا: 7 May یه ضرب
ورود به آمریکا: 10 May
ساکن در دالاس