کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سرویسهای پستی و روش ارسال فرمهای سری اول به KCC
(2013-08-05 ساعت 21:33)20142ddc نوشته:  سلام دوست عزیز maryam-fo کیس نامبر من 11xx هست وفکر میکنم اگر خدا بخواهد وکارها درست پیش بره طبق نظر وتجربه دوستان باید جز اولین گروه کارنتی ها باشم وترجیح من اینه که همینطور باشه چون من برنامه هایم را بر این اساس تعریف کردم.در ضمن همون خانوم به من گفت اگر شما میدونید که به دست ما رسیده پس حتما" مدارک شما توی ساختمونه kcc هست ولی هنوز بررسی نشده .اگر خبر جدیدی به دست آوردم حتما" با شما وسایر دوستان در میان خواهم گذاشت

سلام بسیار ممنون از جوابتون .... امیدوارم برنامه هاتون به خوبی پیش بره و موفق باشید .....امروز من هم زنگ زدم و دقیقا همین حرف رو به من زد حتی ازشون پرسیدم دوباره با ایمیل بفرستم گفت لازم نیست . شما در این موردچیزی نپرسیدید ؟ فکر کنیم که حرفشون درسته اما اگر هنوز بررسی نشده پس چه جوری می خواهند مارو کارنت کنن ؟
شماره کیس: حدود 2000/سفارت:ایروان/افراد کیس:1/تاريخ رويت قبولي:MAY.1th/تاريخ فرستادن فرم ها:JUN.4th/تاريخ مصاحبه:هفته سوم نوامبر
تشکر کنندگان: 20142ddc ، .YAS

پیام‌های این موضوع
Email Subject - توسط hariri-a - 2013-05-07 ساعت 19:27
سوال در مورد ارسال فرم به kcc - توسط hesam_hhh - 2013-05-08 ساعت 10:18
RE: گفتگو در مورد سرویسهای پستی و راههای ارسال فرمهای سری اول به KCC - توسط maryam_fo - 2013-08-05 ساعت 22:58
RE: گفتگو ... - توسط sadeghi897 - 2013-08-27 ساعت 11:43

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان