(2013-08-06 ساعت 15:18)paris a نوشته:مرسی دوستم از جوابت. خانوم دکتری که تو پاستور تجریش هست که خیلی هم با حوصله و دقیق جواب سوالامو داد گفت مننژیت برای ویزاهای غیر مهاجرتی هست که قصد موندن دائم ندارن. مثل دانشجوها یا توریستی ها. فکر نکنم اطلاعات غلط بدن. من هم برای این که مطمئن تر بشم پرسیدم. از بچه های مصاحبه شده اگر کسی میدونه یک خبری هم به ما بده لطفا.(2013-08-06 ساعت 03:04)ghazal72 نوشته: دوستان سلام. من دیروز رفتم پاستور تجریش واکسنهای سری اولم را بزنم. خانوم دکترشون گفت واکسن آنفلوآنزا خیلی وقته که به ایران وارد نشده و هر جایی هم بگه ما واکسن را داریم حتما تاریخ گذشته است. گفت احتمالا اوایل مهرماه پاستور واکسنشو میاره و باید تماس بگیرم تا بهم بگن اومده یا نه.
من 15 مهر مصاحبه دارم. با توجه به این که دوستان میگن یک ماه باید از واکسن آنفلوآنزا تا مصاحبه فاصله باشه اگر مثلا چهار پنج روز قبل از مصاحبه ام واکسن بیاد و من بزنم تو آنکارا مشکلی پیش میاد؟ اگر اصلا واکسن نیاد و من آنفلوآنزا نزده برم انکارا چی میشه؟
سوال دومم اینه که خانوم دکتر انستیتو پاستور گفت مننژیت برای من لازم نیست و اونایی که ویزای دانشجویی میگیرن باید بزنن. این درسته یا باید بزنم؟
به من هم گفت مننژیت لازم نیست ولی می ترسم به مشکل بخوریم حالا نمی دونم بزنم یا نه
شاید انفولانزا رو تو ترکیه بعد مدیکال بهتون بزنن پس نگران نباش
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
---|
![]() |
---|
##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان