2013-08-08 ساعت 21:01
(2013-05-15 ساعت 09:49)a.rahaa نوشته:سلام(2013-05-14 ساعت 22:43)majid89 نوشته:(2013-05-05 ساعت 12:10)a.rahaa نوشته: سلام دوستان.
ممنون از همه شما كه دوستانه و صادقانه، تازه واردين و تازه برنده شدگان رو همراهي مي كنين.
من برنده امسال هستم. ديروز چك كردم و فهميدم كه برنده شدم. خودم ثبت نام كردم براي خودم و همسرم. اما ايشون اسمشون در نيومده.
مشكل بزرگي دارم و اون اينه كه: بنده خانم هستم و متاهل. همسر من با اومدن به آمريكا و كلا هرجائي كه از پدر و مادرش دور بشه (حتي ايران)، مشكل داره. و من خودم مشتاق و حريص رفتن. از نظر كاري و موقعيتي هم موقعيت خيلي خوبي اينجا دارم اما با اين حال حاضرم از همه چي دست بكشم و زودتر خودم رو نجات بدم و شايد بعدش بتونم كمكي به هر كس ديگه اي مخصوصا خونواده ام بكنم در اين راه. ولي.... ولي مشكلم با همسرم، منو به شدت دچار ترديد كرده. قبل از ثبت نام، فكر ميكردم كه در صورت قبولي بتونم راضيش كنم، اما ديشب آب پاك ريخت روي دستم كه من نيستم!!!! حالا من موندم چيكار كنم!؟
همسرم رو هم دوست دارم. ولي موضوع علاقه و ابستگي شديد ايشون به پدر و مادرشون هم باعث اختلافات هر از گاهي ماست! نميدونم چيكار كنم؟ شما چه كمكي ميتونين به من بكنين؟ گاهي ميگم همسرم رو هم بذارم و خودم رو نجات بدم ولي...بازم مي ترسم. هردو 35 سال مون هست. هنوز هم بچه نداريم. ميخوام بهش بگم ميريم اونجا و چند سالي رو تجربه ميكنيم و اگه نشد و اگه نخواستيم بر ميگرديم، ولي مي بينم باز خيلي نيمتونم با اصرار بهش بگم. ميترسم ....
خواهشا هر جور ميتونين منو راهنمائي كنين.
سلام
داستان شما من رو یاد فیلم "جدایی نادر از سیمین" انداخت...
به نظر من شما باید بشینید منطقی صحبت کنید. البته این طور که پیداست همسر شما خیلی به نظرات شما اهمیت نمی ده... پس بهتره یه نفر از اعضای خانوادش یا دوستانش رو که قبولش داره پیدا کنید و ازش بخواهید با همسرتون صحبت کنه...
امیدوارم اینطوری بتونید به توافق برسید
دقيقا! جريان ما، جريان اين فيلم هست.
اما با صحبت هاي مجدد و متعددي كه با همسرم داشتم، ايشون حاضر شدن كه براي بار اول براي مدت كوتاهي مثلا چند ماه بريم و كارت رو كه گرفتيم برگرديم و بعد براي حفظ كارت و شرايطش، به آمريكا سفرهاي متعدد داشته باشيم.
ولي اين كار به اين راحتي نيست كه. ما نه شرايط مالي آنچنان توپي داريم كه بتونيم سالي يك بار به آمريكا سفر كنيم اون هم بدون هيچ منبع درآمدي در مدت اقامت در آمريكا و هم اينكه با اين شرايط اصلا موندم چطوري برنامه ريزي كنم؟
چجوري شرايطم رو به بهترين شكل ممكن، تغيير بدم و جلو ببرم؟
اگه نظري دارين، ممنون ميشم راهنمائي كنين.
به طور دقیق هیچ کس نمیتونه پاسخ قطعی به شما بده. بنده فقط چند تا چیز را که به نظرم در تصمیم گیری تعیین کننده هست مطرح میکنم. امیدوارم براتون خیر باشه:
۱. در ایران چه دارایی هایی دارید (مادی و معنوی) از پول تا خویشاوندان
۲. این دارایی ها هر کدام چقدر ارزش دارند؟ لطفا نفرمایید که دوری از والدین قابل ارزش گذاری نیست. واقعیت تلخ اینه که این روزها انسانها خرید و فروش میشن فقط مبلغ متفاوته
۳. در آمریکا چه دارایی های خواهید داشت باز هم از مادی تا معنوی. مثلا امتیاز زیستن در یک جامعه آزاد چقدر ارزش داره. دقیقا ارزشها را دوباره روی کاغذ بیاورید.
۴. بعید میدونم نخواهید فرزندی داشته باشید. غالبا بانوان علاقه به مادر شدن دارند. ایران سال ۱۴۱۲ شمسی را به صورت تقریبی برای اون فرزند تصویر کنید
۵. بازنشستگی خود و همسرتان را با قوانین فعلی بازنشستگی و نرخ تورم و پوششهای بیمه م درمان و ... مقایسه کنید.
۶. اینکه با این احتمال ناچیز خوشبختانه برنده شدید براتون چه معنی میده؟ باهم فکر کنید که آیا همیشه این در باز خواهد بود؟
۷. آرزو میکنم مثل من آرزوی خدمت به ملتم را در سر نداشته باشید
خوشبخت باشید