2013-08-09 ساعت 13:48
(2013-08-08 ساعت 22:52)mohammad19911991 نوشته:(2013-08-08 ساعت 19:10)noobnoobi نوشته: سلام خدمت دوستان گلم.
من بالاخره تونستم برای گرفتن پاسپورت اقدام کنم.
شرح کارهایی که انجام دادم رو مینویسم شاید برای دوستان دیگه هم مورد استفاده قرار بگیره:
اول از همه یه تور زیارت عتبات پیدا کردم و ثبت نام کردم بعد فیش سفر رو پرداخت کردم که بسته به این که هوایی باشه یا زمینی قیمت متفاوته زمینی حدودا 800 تومان و هوایی از 1100 تا 1300 تومان موجوده هست. برای انصراف تور زمینی مناسب تره چون هم جریمه انصرافش(قبل رفتن به ویزا 4 تومان) و هم پول ثبت نامش کمتراز هواییه.
بعد از پرداخت در بانک ملی یه کپی از فیش پرداخت گرفتم و بردم آژانسی که ثبت نام میکنه و بهشون گفتم که مشمولم و نظام وظیفه نامه کاروان میخواد .مسیولشم یه نامه برای نظام وظیفه نوشت که اینجانب از این تاریخ تا فلان تاریخ قصد سفر به عراق رو دارم.دقت کنید مهر آژانس رو که کد ثبتی حج و زیارت روش هست حتما پای نامه بزنه.
روز بعدش با کپی فیش پرداختی و نامه کاروان وگواهی اشتغال به تحصیلم رفتم نظام وظیفه.کارشناس نظام وظیفه 3 تا فرم بهم داد که یکیش تعهد زمان برگشت بود دومی فرم پرونده بود که همه ی اطلاعاتم اونجا ثبت میشد مثل مبلغ ودیعه و زمان ورورد خروج و اجازه نامه نظام وظیفه و سومیش فرم تعهد نامه دفتری .
اول رفتم همون بانک قوامین داخل نظام وظیفه و ودیعه رو که 500 تومان بود گذاشتم بعد یه بند از فرم دومی که گفتم تکمیل شد.
بعدبه همراه ضامنم رفتم یه دفتر خونه رسمی و یه سند تنظیم کرد برامون که هزینش 105 تومان شد(این مرحله رو نمیدونستم اینقدر زیاد میشه).
یه توضیح هم بدم که از ما هیچ چکی که دوستان گفتن گرفته نشد و فقط تو سندی که تنظیم شد نوشته بود که اگه برنگردم به اندازه 5 میلیون تومان از ضامن دریافت میشود.
روز بعدش برگشتم نظام وظیفه و 3 تا فرم رو که کامل شده بود تقدیم کردم و گواهی اشتغال به تحصیل رو هم ازم خواست و ضمیمه پروندم کرد و گفت برو پلیس +10 برای پاسپورت اقدام کن.ازش پرسیدم نامه ای نمیخواد در جواب گفتن که تو سیستم ثبت میشه و به نامه احتیاجی نیست.
از نظام وظیفه که اومدم بیرون از سربازی که دم در بود پرسیدم اینجا پلیس +10 هست و گفت که نزدیک پل چوبی هست منم بعد کلی پیاده روی و گشتن بالاخره پیداش کردم و همونجا فرم و پوشه درخواست رو گرفتم و با 2 تا قطعه عکس 6*4 و 94 تومان(75 گذرنامه+15 پول خود پلیس 10+ +4 تومان پول شهرداری) کار درخواست پاسپورتم رو به پایان رسوندم.
بعد از اینکه کارم تموم شد موقع خروج در حالی که رسید دریافت پاسپورت از پستچی دستم بود در افق محو شدم
حالا هر کس خواست سفرش رو هم بره یه زیارتی کرده باشه و هر کس نخواست انصراف بده.
یه جمع بندی هم بخوام کنم که چرا این روش رو برای گرفتن پاسپورت انتخاب کردم باید بگم که الان 15 میلیون برای ودیعه نداشتم و نمی تونسم برای سفر تفریحی اقدام کنم و با هزینه حدودا 1.5 میلیون به هدفم که گرفتن پاسپورت بود رسیدم و اگه سفر رو نخوام برم و انصراف بدم نهایتش 110 تومان ضرر کردم و به نظرم میارزه چون دوست ندارم 1 ماه مونده به مصاحبه استرس گرفتن پاسپورت رو هم تحمل کنم.
سوالی باشه خوشحال میشم کمک کنم....
خوشحالم که برا پاست اقدام کردی ...
فکر کنم دیگه نیازی به آمریکا رفتن نباشه ، اونا قوانینشون ایالت تا ایالت فرق میکنه ... ما هم دو قدم که جا بجا بشیم قوانین بلکل جهش ملکولی پیدا میکنه
اولا هزینه دفترخونه ما 78 شد![]()
دوماً راهی جز چک آوردن به ما نشون ندادن،
و میخاستیم از روش های دیگه عمل کنیم میگفتن نمیشه ...
آره قانون ثابتی نداره منم شنیده بودم از یه سری چک گرفته بودن و چک هم آماده کرده بودم و از بعضی ها هم چک 15 میلیونی گرفته بودن.
با این تفاصیر توصیه میشه دوستان مشمول هر چه زودتر واسه گرفتن پاس اقدام کنن.
شماره کیس :2014AS55XX/سفارت:ایروان/1 نفر
رؤيت قبولی :May 1/ ارسال فرمها:4 July/تایید: 12 July
کارنت : March 7/نامه دوم:18 March
دریافت ویزا: 7 May یه ضرب
ورود به آمریکا: 10 May
ساکن در دالاس
قسمت اول سفرنامه
رؤيت قبولی :May 1/ ارسال فرمها:4 July/تایید: 12 July
کارنت : March 7/نامه دوم:18 March
دریافت ویزا: 7 May یه ضرب
ورود به آمریکا: 10 May
ساکن در دالاس