2010-03-04 ساعت 21:55
(2010-03-04 ساعت 17:15)conquer نوشته: سلام به تمام دوستان عزیز
من تا 2 ماه آینده وارد لوس انجلس میشم و میخوام برای تقویت زبان و آشنایی با محیط 3 ماهی رو به کلاس زبان برم و به موازات دنبال کار و ... باشم.برای شروع موسسه ای رو پیدا کردم که در جاهای مختلفی از لوس انجلس شعبه دارند.
سوال اصلیم اینه که با توجه به محله ها و هزینه ها و اینکه میخوام برای شروع با یک همخونه باشم کدوم محله رو پیشنهاد میکنید که باهاشون تماس بگیرم و اقدام کنم.
لینک موسسه : http://www.languagesystems.com/languagechooser.html و شعبه ها در محله های زیر واقعند :
Alhambra , Downtown LA , Beverly Hills , Torrance
ممنون میشم منو از سردرگمی و استرس در بیارید....
دوست عزیز برنامه ریزی در زندگی خیلی خوبه اما شما دارید قدم توی مسیری میذارید که در ابتدا هبچ چیزی طبق خواسته و برنامه ی شما پیش نمیره.....
بهتره شما اول وارد آمریکا بشید بعد از پیدا کردن خونه به دنبال کلاس زبان بگردید..چون ممکنه کلاس و ثبت نام کنید بعد هیچ جائی رو برای سکونت پیدا نکنید که نزدیک کلاستون باشه.اونوقت یا وقتتون در مسیر کلاس و خونه تلف میشه یا از خیر کلاس میگذرید و پولتون هدر میره ...که در هر دو صورت ضرر میکنید............
پیدا کردن خونه اول کار یکی از مشکلات اصلی تازه واردینه....فکر نکنید که در ابتدا خونه ی عالی با همخونه های خیلی خوب با قیمت مناسب نزدیک کلاس زبانتون پیدا میکنید...........
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.