2013-08-10 ساعت 17:25
(2013-08-10 ساعت 16:50)aliraouf78 نوشته:خواهش میکنم. خب پس حل شد.(2013-08-10 ساعت 13:34)ghazal72 نوشته:غزال جون مرسي از جوابت(2013-08-09 ساعت 15:47)aliraouf78 نوشته: سلام دوستانقطعاٌ برای سفارت مهمه که مدارک به روز باشه. به نظر من اگر وقت کافی دارید و فکر میکنید میتونید ترجمه کارت ملی جدیدت را تا 15 روز قبل از روز مصاحبه به دستشون برسونید اینکار را بکنید. اگر نه هر چه زودتر برای گرفتن کارت جدید اقدام کنید و ترجمه و اصلش را روز مصاحبه ببرید. اینطور که بچه های مصاحبه شده میگن هر مدرکی را که پست نکرده باشین روز مصاحبه ازتون قبول میکنند.
من مداركي را كه به سفارت امريكا در انكارا فرستادم الان متوجه شدم كه كارت ملي من تاريخ اعتبارش تمام شده بوده و در ترجمه كارت مليم هم حتمآ تاريخ اتمام اعتبار هم نوشته شده.
ايا مشكلي ممكنه پيش بياد؟ اگر كسي با اين موضوع برخورد كرده لطفآ راهنمايي كنه ممنون ميشم.
ولي من رفتم راجع به اين موضوع تحقيق كردم و متوجه شدم كه تماميه كارتهاي ملي تا سال ٩٢ اعتبار دارند و نيازي به تعويض نيست چون از ٩٢ به بعد مي خوان كارتهاي ملي هوشمند رو بدن به مردم براي همين كارتهاي ملي فعلي رو براي همه تا آخر ٩٢ تمديد كردن

شما وقت مصاحبه گرفتی؟