2013-08-11 ساعت 08:42
(2013-08-11 ساعت 01:45)farshadm999 نوشته:(2013-08-11 ساعت 01:35)aghaghia نوشته:(2013-08-11 ساعت 01:26)farshadm999 نوشته: سلام
لطفا یکی منو راهنمایی کنه واقعاً گیر کردم
من سوئد زندگی میکنم ولی سفارت آمریکا توی ابو ذبی رو انتخاب کردم.
در مورد مدیکال میخواستم بدونم میتونم تمام این مدیکال رو توئه همین سوئد انجام بدم (توئه بیمارستانی که مورد تأیید سفارت هست) و بعد مدارک رو به سفارت توی ابو ذبی تحویل بدم؟
چون اینجا اینشورنس دارم و تمام این آزمایشات برام ماکزیمم ۱۰۰ کرون هزینه برمیداره.
لطفا منو راهنمایی کنید(((
دوست عزیز در این مورد خاص با خود سفارت مکاتبه کنید که آیا این مدیکال رو قبول دارن یا نه...
ممنون از پاسخ سریعتون
یه سوالِ دیگه داشتم اصلا این قضیه مدیکال چیه؟
من کس نامبرم ۴۱xx من کی باید شروع کنم برای مدیکال؟
اصلا کلا چه جوریه ؟ یه جا توی همین فروم خوندم یه نفر نوشته بود باید تمام واکسنها تا ۱ ماه قبل مصاحبه تموم بشه و ۱ ماه مونده به مصاحبه چیزی نباید بزنید! یکی دیگه گفت همین ۲-۳ روز قبل مصاحبه برید دوبی همهرو براتون همونجا میزننو جوابشم ۲ روز میاد میبرید سفارت . بالاخره کدوم درسته؟
ممنون میشم rahnamyim کنید
مدیکال در یک روز انجام میشه ظرف یکی 2 ساعت و باید نزد پزشک معتمد یکی از سفارت های ا م ر ی ک ا انجام بشه که شامل آزمایش خون، عکس قفسه سینه و یک سری تست های البته ساده دیگه که توسط دکتر انجام میشه مثلا تست بینایی و غیره و چک کردن کارت واکسیناسیون شماست. شما از همین الان شروع کنید به تکمیل کارت واکسیناسیونتون: هپاتیت بی، ام ام آر، تی دی، واکسن آبله مرغان (اگر گرفتین تست آنتی بادیش رو انجام بدین) و آنفلونزا
همونطور که دوستان گفتن نباید ه ماه مونده به مدیکال واکسنی تزریق کنید، اگر واکسنی لازم باشه در روز مدیکال به شما تزریق بشه بعد از آزمایش خونتون انجام میشه که روی جواب آزمایش خون تاثیر نذاره...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفهای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفهای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا