کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
(2013-08-12 ساعت 14:41)rainyboy نوشته:  
(2013-08-12 ساعت 14:30)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-08-12 ساعت 14:16)محبت نوشته:  
(2013-08-12 ساعت 12:56)رضا صالحی نوشته:  با سلام
بچه 3 ساله و 10 ساله هم باید واکسن مننژیت بزنن
سلام نه نیازی نیست.
اینم یه سری مطالب واسه سن برخی واکسنها مربوط به سایت لاتاری

• Human papillomavirus vaccine does not need to be given to females 11 through 26 years of age.
• Zoster vaccine does not need to be given to persons 60 years of age or older.
Meningococcal conjugate vaccine, specifically tetravalent meningococcal conjugate vaccine (MCV4), should be given to persons 11 through 18 years of age. Meningococcal polysaccharide vaccine (MPSV) or other forms of meningococcal conjugate vaccine (e.g., monovalent MCV) is not an acceptable alternative for this age group.
• Influenza vaccine is required for applicants 6 months through 18 years of age during the influenza (flu) season in the country of examination for immigration. Influenza vaccine continues to be required for adults 50 years of age or older.

امین جان واکسن مننژیتی که مد نطر دکتر سفارت هستش کدومه ؟؟ چون دو نوع واکسن مننژیت رو نوشته ؟ mcv4 یا mpsv??
mcv4 رو باید 11 تا 18 سال بزنند ولی اون یکی رو نه ؟؟

البته از من نپرسیدین ولی گفتم بگم شاید بدرد کسی خورد Cool
واکسن مننژیت ۲ نمونس . اینجا بهش میگن گویا ۲ تایی و ۴ تایی . ۲ تایی اونیه که موقع سربازی میزنن بهتون و ۴ تایی مثلا واسه حج به حجاج میزنن . چیزی که مد نظر سفارت هست هم همین ۴ تاییه . البته واسه من دکتر انستیتو گفت نیاز نیست. ببخشید شاید اطلاعاتم کامل و صحیح نباشه. کاملا به دیده تردید بنگرید بهش Wink

ممنون دوست عزیز ولی حالا mcv4 و mpsv کدوم 4 تایی هستش و کدوم 2 تایی ؟؟
اگه mcv4 چهارتایی هستش و مد نطر سفارت که گفته بایستی 11 تا 18 سال تزریق کنند ...
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: behfaza ، محبت ، .YAS ، زری وحدتی

پیام‌های این موضوع
RE: واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی - توسط KIMIA2005 - 2013-08-12 ساعت 14:50
آنفولانزا یادمون نمیره - توسط saeedshafiee - 2013-09-28 ساعت 23:35
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی - توسط S.gh - 2014-07-13 ساعت 13:19
واكسن هاي مورد مورد نياز - توسط Sarkras - 2013-08-05 ساعت 19:16

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان