(2013-08-12 ساعت 01:38)KIMIA2005 نوشته:دوستان ممنون از اطلاعاتی که بابت واکسناسیون دادین من دیروز رفتم انستیتو پاستور تجریش که واکسنامو بزنم بهم گفتن برای کجا می خوای گفتم آمریکا گفت لاتاری ؟گفتم آره گفت واکسن زدن برای لاتاری فرق داره تا برای دانشجویی گفت دانشجو ها واکسناشون بیشتره. آیا این موضوع صحت داره؟(2013-08-12 ساعت 01:26)shazad نوشته: من چطوری واکسن زدمدر تکمیل صحبتهای دوستمون باید بگم که گویا td سه مرحله ای شده و واکسن مننژیت هم برا عزیزانی که قصد سفر به ایالت تگزاس رو دارند بایستی تزریق شه در هرسنی .. واکسن ابله مرغان هم که بعید میدونم توی ایران گیر بیاد از دوستان اگر کسی اینجا واکسن ابله مرغان رو زده اعلام کنه ..
۳۴ سال
کل واکسن هایی که باید من بزنم:
1. هپاتیت نوع B در ۳ نوبت
** نوبت اول: ماه X نوبت دوم: ۱ ماه بعد از ماه X نوبت سوم: ۶ ماه بعد از ماه X
** برای من مهم نیست که تست آنتی بدم. چون به هر حال حتی اگر قبلا زده باشم بیش از ۱۰ سال (دوره اثربخشی واکسن) گذشته است.
** اگر زمان مصاحبه زودتر شد و من به همه این ۳ نوبت نرسیدم. مهم نیست. اگه دومی مونده باشه پزشک معتمد می زنه و سومی رو خودم بعدا که وقتش رسید می زنم. اگه فقط سومی مونده باشه، بستگی به وقتش داره. رسیده باشه پزشک معتمد می زنه، نرسیده باشه می مونه خودم سرموقع بزنم.
۲. MMR (سرخک، سرخچه و اوریون) در ۲ نوبت
** نوبت اول: ماه X نوبت دوم: ۱ ماه بعد از ماه X
** باز مهم نیست که تست آنتی بدم. چون به هر حال حتی اگر قبلا زده باشم بیش از ۱۰ سال (دوره اثربخشی واکسن) گذشته است.
۳. کزاز و دیفتری (اصطلاح ایرانی: توام) در ۲ نوبت
** نوبت اول: ماه X نوبت دوم: ۱ ماه بعد از ماه X
۴. آبله مرغان
** باید تست آنتی بادی بدم. اگر گرفته باشم که تو تست مشخص می شه اگر نه واکسن رو می زنم.
** اگر گرفته باشم حتما باید بگم نتیجه تست رو وارد کارت بین المللی واکسیناسیون بکنن. چون دکتر معتمد باید بدونه چرا نزدم.
۵. آنفولانزا
** چون دوره مقاومت این واکسن ۶ ماه است و مدت زمان اعتبار ویزا هم معمولا ۶ ماه هست پس بهتره نزدیک مصاحبه زده بشه تا حداقل برای این ۶ ماه دووم بیاره و دیگه مجبور نکنن واکسن رو دوباره قبل از عزیمت به یو اس بزنم.
واکسن هایی که نباید بزنم
-- مننژیت (برا بچه های ۱۱ تا ۱۸ سال)
-- سیاه سرفه (به بزرگسالان نمی زنن)
نکات عمومی و مهم در واکسیناسیون
* همه واکسن ها رو باید قبل از ۱ ماه مانده به زمان پرواز به کشور محل مصاحبه بزنم. چون پزشک معتمد آزمایشهایی خواهد گرفت که واکسن ها می توانند تاثیر منفی رو جواب داشته باشند.
* کلیه نتایج واکسیناسیون باید در کارت بین المللی واکسیناسیون وارد شوند. مشخصات فرد دارنده کارت (شامل شماره پاس) وارد آن می شود و توسط صادرکننده به مهر لاتین ممهور می گردد. در زمان درخواست صدور این کارت، کپی پاس رو می خواهند.
* در شهرستانها اغلب مراکز بهداشتی و هلال احمر شهرستانها این کار رو انجام می دهند.
* در تهران علاوه بر این مراکز، معتبرترین و محبوب ترین واحد انجام این بخش از فرآیند انیستیتو پاستور تجریش هست.
* تا نپرسیدن برا چی می زنید نگید. اگه پرسیدن بگید برا سفارت می خوان. اگه پرسیدن قصد مسافرت چیه بگید برا تحصیل. اگه پرسیدن کدوم کشور بگید آمریکا. اگه پرسیدن.
امروز من چیکار کردم (تبریز):
۱. در مرکز بهداشت محله مون واکسن MMR (نوبت ۱) و واکسن دیفتری و کزاز (نوبت ۱) رو زدم. رایگان انجام شد. یک نامه گرفتم که این موارد تزریق شدند (برای روز صدور کارت بین المللی که به صادرکننده بدهم).
۲. به هلال احمر تبریز رفتم و واکسن هپاتیت نوع B (نوبت ۱) هم زدم. ۱۵۰۰۰ تومان هزینه شد. کارت مربوط به تزریق این واکسن رو هم گرفتم (برای روز صدور کارت بین المللی که به صادرکننده بدهم).
****** دوستای خوبم انقدر خودتون رو درگیر اینکه کی واکسن بزنید نکنید. از همین فردا شروع کنید
ضمنا فکر می کردم که خدا بدادم برسه نکنه با این ۳ واکسن تو یک روز مشکلی برام یش بیاد. نیومد و گفتن نمی یاد. اصلا نفهمیدم چطوری واکسن زدن. دست همشون درد نکنه.
سفارت ایروان
شماره کیس:7XXX
وضعیت: برگه ابی-کلیرنس
شماره کیس:7XXX
وضعیت: برگه ابی-کلیرنس