کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ها
دوستان عزیز ۲۰۱۴

در وهله‌ٔ اول تبریک میگم خدمت دوستانی که کیسشون زیر ۱۸۰۰ هست،اینطور که از شواهد پیداست روند کارنتی تا حد زیادی شبیه ما ۲۰۱۳ هست و امسال ۶۰۲۷ نفر از ایران قبول شدند، از ۳ تا ۴ روز آینده صفحهٔ قبولیتن رو چک کنید که نامهٔ قبولی با بارکد قبولی جاش عوض می‌شه.تو زمانی‌ که به مصاحبتون مونده فقط رو جمع آوری مدارک و واکسنها اقدام فرمائید.

امیدوارم که در این مرحله و فصل جدید زندگیتون پر باشه از بهترین لحظه‌ها و همراه باشه همیشه از موفقیت و شادکامی و سلامتی‌

حقیقتاً وظیفه خودم دونستم که مطلبیرو براتون روشن کنم و ۱۰۰ % خیال همگی‌ مخصوصا کیس بالایی‌‌ها رو آروم و راحت.

دقیقا یادمه پارسال همین موقعه‌ها بود که لیست اولین سری کارنت‌ها هم اعلام کرده بودند بعضی‌ از دوستان عزیز با تحلیل‌های عجیب و غریبشون و با محاسباتی که میکردند به سرس قاطع میگفتند که مثلا تا فلان کیس بیشتر کارنت نیمیشه و یا اینکه چون امسال از ایران ۶۰۲۹ نفر برنده شدند خیلی‌ زود سهمیه ویزا‌ها پر می‌شه و ۸۰۰۰ تی‌‌ها کارنت نخواهند شد و به کیس‌های بالایی‌ ویزا و وقت مصاحبه نیمرسه و از این جور صحبت‌ها و خیلی‌ با انرژی‌های منفیشون ما بخصوص کیس بالای‌ها و به قول بچهای ۲۰۱۳ ما ۸۰۰۰ تای ها رو دلسرد و نگران میکردند،من که الان دارم براتون مینوسم با کیس بالای ۸۵۰۰ ویزامو یک ضرب گرفتم و بقیهٔ دوستان و عزیزان هم در تدارک گرفتن ویزا هستند،پس خواهشاً از دوستان خواهش می‌کنم تحلیل‌های عجیب و قریب ارائه ندند که خدای نکرده باعث نگرانی و تشویش رفقای کیس بالایی بشه و ۱۰۰ % خیالتون راحت که به همگی‌ وقت مصاحبه میرسه و انشاًلله ساله دیگه همهٔ دوستان و عزیزان با موفقیت ویزا شون رو گرفته باشند.

خواهش می‌کنم فقط به مثبت فکر کنید و مشغول تقویت زبانتون و تدارکات مصاحبه باشید.

شاد کام و پیروز باشین
شماره کیس:***2013AS00008 تاریخ رویت قبولی: 2 می 2012 کنسولگری:ابوظبی افراد كيس: 2 نفر مصاحبه:نیمهٔ June . ویزا : یک ضرب مقصد : لاس وگاس سفر نامه

پیام‌های این موضوع
RE: بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ها - توسط mani.iht - 2013-08-13 ساعت 22:59
شانس قبولی - توسط hamid7700 - 2013-08-25 ساعت 20:54
حدس چهارشنبه - توسط saeedshafiee - 2013-08-28 ساعت 10:20
15 روز و یک روز - توسط saeedshafiee - 2013-08-30 ساعت 14:28
فال حافظ ۲۰۱۴ - توسط banafsh14 - 2013-09-09 ساعت 16:12
Interview time - توسط saeedshafiee - 2013-09-13 ساعت 23:21
كارنتي هاي sep - توسط Moein1 - 2013-09-23 ساعت 00:19
زنگ تفریح - توسط hgbeigi - 2013-11-03 ساعت 05:48

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان