2013-08-14 ساعت 01:06
(2013-08-13 ساعت 19:32)EKAM نوشته:(2013-08-13 ساعت 16:02)nedafarsi نوشته:(2013-08-13 ساعت 14:45)EKAM نوشته: دوستان من امروز واکسن MMR رو بهراد زدم و میگفتن واکسن آبله مرغان را دکتر نیلفروشان داره حالا من عصر باهاش تماس میگیرم خبر میدم تا اونایی که مثل من نگرفتن واکسنشو اینجا بزنند. بعد رفتم پاستور و Td رو زدم سوراخ سوراخ شدم.... TD رو برام 2 مرحله مهر کرده یکیشو سال 86 یکیشم امروز ...دو مرحله تمام....
منم امروز صبح رفتم واسه تزریق TD ولی گفتن کلاً 10 سال یکبار بیشتر نمیزنیم. گفتم که سال 84 دانشگاه زدیم گفت خوب اگه اینطور باشه دیگه الان واست نمیزنیم...منم اینطوری شدم :-|
تو كارت براتون دو تا تاريخ زدن؟!
راستش من ندادم چیزی برام وارد کارت کنن، چون خود خانم دکتر طاهر نژاد نبود و اون آقایی که بجاشون اومدن کلاً در باغ تشریف نداشتن (میگفت اصلاً احتیاج نیست این واکسن رو بزنم) من ترجیح دادم 1-2 هفته دیگه که برای گرفتن جواب تست آنتی بادی آبله مرغان میرم و احتمالاً خانم دکتر برگشتن بیام هم باهاشون یه مشاوره بکنم و بعد یه باره همه رو توی کارت وارد کنن برام
البته از خود پرسنل هم پرسیدم گفتن اصلاً میتونی بعد از تموم شدن تمام واکسن ها بیام و همه رو برام یه باره وارد کارت کنن
کیس نامبر:2014AS8XX*کنسول:ابوظبی*ایمیل فرمها:MAY25*بولتن کارنت:AUG13*ویزا:اواخرOCTیکضرب*سفرنامه قسمت اول-قسمت دوم*مقصداول:هیوستون مارچ2014*مقصدنهایی:بوستون آگست2014*تجربه کار در امریکا*