مرسي دوست عزيز من تجربه خودمو مي كم براي ما بعضي وقتها يه جواب روتين مياد اما بعضي وقتها جواب ميدن كه يه بار كفتن ريماندر فرستاديم هنوز جوابي نيومده .من هنوز ٦ ماه نشده كليرنسم .اما جون همسرم زير نامه هاش داخل كادر اسمشو مي نويسه .هم ن اسمو تو جواب برامون مي نويسن .منم ميل دادم فقط يكبار اون اولا جواب دادن اونم اين بود كه processتو جريانه صبر كنيد .
درباره ابديتم وقتي مي فرستيم ابديت نميشه وقتي جواب مياد ابديت ميشه .براي كيسه خودمو ميكم
منظورم ايران يا اونجا نبود كفتم به شهروندشون راحتر جواب ميدن حتي به dosكه زنك زديم جواب كه در يك زمان به من دادن با همسرم متفاوت بود براي من كفتن ما نمي دونيم براي ايشون كفتن شلوغه سفارت بزودي خبر ميدن اكه تا٦ماه نشد دوباره بزنكيدpeygiriكنيم
درباره ابديتم وقتي مي فرستيم ابديت نميشه وقتي جواب مياد ابديت ميشه .براي كيسه خودمو ميكم
منظورم ايران يا اونجا نبود كفتم به شهروندشون راحتر جواب ميدن حتي به dosكه زنك زديم جواب كه در يك زمان به من دادن با همسرم متفاوت بود براي من كفتن ما نمي دونيم براي ايشون كفتن شلوغه سفارت بزودي خبر ميدن اكه تا٦ماه نشد دوباره بزنكيدpeygiriكنيم
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین