کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اشتباه در ثبت مشخصات ثبت نام و راهکارها
(2013-08-15 ساعت 13:43)pink2 نوشته:  سلام دوستان عزيز
يه سوال داشتم، من فرمهاي اسكن شده را فرستادم آمريكا تا از اونجا خواهرم برام پست كنه چون نمي دونستم ميشه ايميل هم زد. الان كه با خواهرم چك مي كنم مي گه نمي دونه عكس ها رو هم فرستاده يا نه؟ الان به نظرتون چيكار كنم؟ خيلي نگرانم.
باتوجه به اينكه الان KCC ايميل ها و تلفن ها رو به دليل حجم زياد كار جواب نميده و تو كامنت هاي قبلي هم خونده بودم كه بهتر است كه مدارك را دو بار ارسال نكنيم چون ممكن ريجكت كنن.
ميشه لطفا اگه كسي ميدونه چكار مي تونم بكنم سريع تر جواب بده. خيلي ممنونم.

دوست خوبم فرستادن دوباره ی مدارک باعث ریجکت شدن نمی شه ولی برای مشکلاتی از این قسم نیازی به فرستادن دوباره مدارک نیست،البته بهتره که با دقت مدارک رو پر و ارسال کرد که دوباره نخواهیم بفرستیم این هم به نفع ماست و هم تیم kcc گیج نمی شه که کدوم مدارک مد نظر ماست. من در چند شماره از فرمهام در همون اوایل 7 may فرستادم مثلا petitioner رو اشتباه نوشتم. و چند تا اشکال کوچیک دیگه که با kcc تماس گرفتم و گفتن که دوباره فرمهام رو پر کنم و بفرستم . و حتی بعضی از دوستان که بخاطر اشکال در فرمها با kcc توسط ایمیل مکاتبه کردن kcc بطور واضح گفته اگه اشکالات زیاده می توانید فرمها را تصحیح کرده و بفرستید و یا اگه چیزی جا افتاده و فرستاده نشده دوباره بفرستید. به نظر من شما با kcc مکاتبه کنید و بگید که فراموش کردید عکسها رو هم بفرستید و بپرسید آیا نیاز هست تمام فرمها رو دوباره بفرستم به همراه عکسها. نگران نباشید مشکل حادی نیست .
تشکر کنندگان:

پیام‌های این موضوع
حل مشکل در زمان مصاحبه - توسط leila.m - 2013-05-18 ساعت 08:18
help me plz - توسط ghasoo - 2013-07-15 ساعت 12:13
RE: help me plz - توسط aghaghia - 2013-07-15 ساعت 12:19
RE: اشتباه در ثبت مشخصات ثبت نام و راهکارهای حل مشکل در زمان مصاحبه - توسط آلیس-1980 - 2013-08-15 ساعت 14:17
سوال - توسط omid05 - 2013-08-29 ساعت 17:30
RE: اشتباه در country of chargeability - توسط hamid7700 - 2014-05-09 ساعت 12:58

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان