2013-08-15 ساعت 14:28
(2013-08-15 ساعت 14:21)KIMIA2005 نوشته:(2013-08-15 ساعت 12:57)alirezaghodrat نوشته: با سلام چند روز پیش از kcc برای من یه ایمیل اومد که فرم 122 صفحه دوم را امضا نکرده بودم خلاصه تکمیل کردما با ایمیل مجددا فرستادم امروز برام یه ایمیل اومده با این مضمون
Thank you for your inquiry.
The information you provided will be included in your case file for review.
این یعنی تکمیل هست آخه میخواستم تلفنی جویا بشم
اره دوست عزیز حله مدارکتون برای بررسی در پروندتون قرارگرفته..
سلام.. پس چرا به من جواب نمی دن!!!!!

من می خواستم یک سری تغییرات در فرم ایجاد کنم، یعنی آپدیتش کنم. به kcc ایمیل زدم که آیا نیازه فرم های آپدیت شده رو براشون بفرستم یا مساله ای نیست که فقط به محل مصاحبه فرستاده بشه، اما جوابی نگرفتم.
به نظر شما نیازه دوباره باهاشون مکاتبه کنم؟ یا این که کافیه که صرفاً فرم های آپدیت شده رو تنها به محل مصاحبه ارسال کنم؟
از قبول شدگان قبلی بودند که حتی بدون تاییده kcc این کار رو انجام داده باشند و مشکلی هم پیش نیومده باشه؟
چون تو قسمت مدارک مورد نیاز سفارت آنکارا دیده بودم که اگه فرماتون آپدیت شده باشه، اونا رو براشون ارسال کنیم، اما حرفی در مورد تاییدیه kcc گفته نشده بود!
به هر حال منتظر راهنمایی شما هستم
با تشکر
کیس نامبر: **15 2014AS / یک نفر/ ارسال مدارک: 16 می2013 /رسیدن مدارک و امضا: 21 می/ ارسال ایمیل: 28 می/دریافت تاییدیه: 5 ژوئن/ اعلام کارنت:13 آگوست/ نامه دوم: 21 آگوست/زمان مصاحبه: 29 اکتبر/ آپدیت فرم ها:21 آگوست/جواب:3 سپتامبر/ کنسولگری:آنکارا ->ایروان توسط kcc،ویزا: 31 اكتبر2013. حدود 11 ماه شد، اما دوست نازنینم ویزا نگرفت
ایروان بی وجدان