2013-08-15 ساعت 21:43
(2013-08-15 ساعت 10:39)soli asali نوشته:(2013-08-13 ساعت 23:22)mechanicalengineer نوشته:(2013-08-12 ساعت 21:50)ghafari88 نوشته:(2013-08-12 ساعت 21:41)maziar irani نوشته: راستی مگه بعد از اولین ورود به ام ر ی ک ا و دریافت گرین کارت که دیگه بودن ویزا توی پاس بعدی لازم نیست.
فقط تعویض پاسپورت میمونه که اون ور آب هم امکان پذیره...
درست متوجه شدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بله. درسته. شما بعد از دریافت گرین کارت دیگه به اون ویزای خوش رنگ و دوست داشتنی نیازی ندارید.
البته برای کسایی که مثه من بیش از یکسال اعتبار داره و میخوان عوض کنن باید برن اداره گذرنامه و بگن میخوام ویزای بلند مدت بگیرم بعد اونا یه نامه میدن و میبرید +10 و انجام میدن
شربت رو هم حروم نکنید
یک ویزا تا تاریخ انقضا معتبر خواهد بود، مگر در صورت لغو یا ابطال آن. بنابراین، اگر در گذرنامه منقضی شده مسافر یک ویزای آمریکای معتبر وجود داشته باشد، می تواند آن را همراه با یک گذرنامه معتبر جدید در مرز ورودی کشور ارائه بدهد.
لطفا در مرز ورودی کشور اصل گذرنامه منقضی شده را همراه با یک گذرنامه معتبر جدید ارائه بدهید. هر دو گذرنامه باید ملیت یکسانی را نشان بدهند، و نام دارنده آن باید در هر دو گذرنامه یکسان باشد.
لطفا توجه کنید: داشتن ویزا تضمین کننده ورود به ایالات متحده آمریکا نیست. حکم نهایی ورود به صلاحدید مامور USCIS که مدارک را بررسی می کند، خواهد بود.
دوست عزيز پاسپورت من تا 2015 وقت داره . متونم پاس بلندمدت بگيرم. شرايط خاصي داره?
case #:3Xxx. Yrv. Mar. => AP. Recent Updates on 8,12,15Aug
پروفایل دونفره

موطن آدمي را بر هيچ نقشه ای نشاني نيست. . . موطن آدمي تنها در قلب كسانيست كه دوستش مي دارند. .
پروفایل دونفره

موطن آدمي را بر هيچ نقشه ای نشاني نيست. . . موطن آدمي تنها در قلب كسانيست كه دوستش مي دارند. .